Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Trang Fødsel

Trang Fødsel

Bildet er hentet fra Facebook-arrangementet.

Tider

  • Lørdag 13. august 2016, fra 18:00

Billetter

Nettkjøp

Billetter kjøpes på ticketco.no (link over)
Dørene åpner 18.00
18 års grense

I kursiv på brygga
Lukk øynene og se for dere strålende vær på brygga i Horten og låter som Kursiv, Drømmedame og Liver Er Helt Ålreit. Vi steller i stand med tønnegrill og serveringstelt. Dette blir en folkefest for alle i Horten.

Trang fødsel er et norsk popband dannet i Bergen i 1992 av lærerstudentene Hans Petter Aaserud og Jørund Fluge Samuelsen. Bandet fremfører norskspråklig popmusikk og har gjennom stor konsertaktivitet og hyppig radiospilling vunnet et stort publikum. Medlemmene har også vært mye brukt som studiomusikere, produsenter og låtskrivere for en rekke andre artister som Odd Nordstoga, Asgeir Borgemoen, Bjarte Hjelmeland, Alexander Denstad With og Heine Totland. Høsten 2009 slutter Jørund Fluge Samuelsen, John Vinge, Tord Riiser og Ole Amund Gjersvik i bandet mens Hans Petter Aaserud fortsetter bandet med nye musikere.

Tidlig historie

Trang fødsel ble dannet i 1992 som en duo, og opptrådte for det meste på gaten og i klubber. Ett år senere ble bandet utvidet med et medlem, da bassisten Ole Amund Gjersvik ble med, og nok et år senere ble Frank Jakobsen med på trommer. I 1995 kom bandets femte besetningsmedlem John Vinge på tangenter med, og samme år ga de ut sitt første album, Bare Barnet, på eget selskap.

Sted

Horten Brygge Arena