Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Vårtreff i Åsgårdstrand

Vårtreff i Åsgårdstrand

Tider

  • Søndag 8. mai 2016, fra 13:00

Billetter

Nettkjøp

Det er igjen en glede å få invitere til vårtreff i Åsgårdstrand. Treffplassen er den samme som tidligere, hagen der jeg er vokst opp rett ved Åsgårdstrand. I år blir treffet arrangert søndag 8. mai, selveste frigjøringsdagen. Jeg håper vi også denne gangen kan fylle plenen med noen av de flotteste Fordene i landet. Derfor håper jeg nettopp du tar en tur med bilen din. Kanskje vi i år også får se Dakota og Harvard i lav høyde over treffplassen for å gjøre det hele komplett.

Oppmøtet blir som tidligere, på Statoil kl. 13.00. Derfra cruiser vi gjennom Åsgårdstrand frem til treffplassen. Dersom du kommer litt sent, må du finne frem på egenhånd. Adressen er Romsveien 263.

Akkurat som på tidligere hagetreff, vil vi tenne felles grill der alle får plass til sin mat. Det blir dekket opp til langbord der vi vil spise og hygge oss i vårsol blant flotte Forder. Etter grillmat vil det bli servert kaffe og kringle, av samme betømte typen som tidligere.

Det er ingen treffavgift på dette treffet. Det du trenger å ta med er finbilen, en stol, grillmat med tilbehør, drikke og glem for all del ikke godt humør. Det blir en liten loddtrekning med premier som gleder bilfolket, og til dette trenger du noen småpenger. Dersom noen har deler de ønsker å selge, er de gjertlig velkomne til selge det du måtte få med i bilen din.

Vi satser selvfølgelig på fint vær, men det kan være lunefult også tidlig i mai. Dersom regnet øser ned uten stopp, vil treffet bli sterkt redusert. I verste fall blir treffet avlyst, men det skal mye til.

Ved spørsmål, ta kontakt med Matias Wilhelmsen: tlf 938 81 202 eller matias@wilhelmsen@yahoo.no

Vi ses!

Sted

Åsgårdstrand