Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Purple Rain - En hyllest til Prince

Purple Rain - En hyllest til Prince

Bildet er hentet fra Facebook-arrangementet.

Tider

  • Fredag 20. januar 2017, fra 19:00

Billetter

Nettkjøp

Med bl.a. Amina Sewali, Odd Einar Nordheim, Petter Aagaard, dansere og 7 manns orkester under ledelse av Kim Ofstad og Jonny Sjo. Vert og "storyteller": Christer Falck.

Så er det endelig klart: Fredag 20. januar inntar et stjernelag av artister, musikere og dansere Nøtterøy Kulturhus - med en forrykende hyllest til Prince! Gjennom et to timer langt musikalsk show får vi presentert høydepunktene i den fantastiske musikken som Prince skapte, med Norges fremste Prince-ekspert, Christer Falck, som guide og "storyteller"!

I grunnbesetningen medvirker de fenomenale Prince-tolkerne Amina Sewali, Odd Einar Nordheim og Petter Aagaard, pluss et syv manns orkester under ledelse av D'Sound-legendene Kim Ofstad og Jonny Sjo. Flere navn vil bli sluppet etter hvert.

Prince-tributekonserten på Sentrum Scene i Oslo ble utsolgt på bare tre dager, og etter press fra publikummere som ikke fikk sikret seg billetter, tar Prince-nestorene Christer Falck og Petter Aagaard nå altså hyllesten med seg ut på veien.

Christer Falck og Petter Aagaard har lang erfaring med Prince. De har drevet fanklubb, spilt i Prince-coverband, gitt ut tribute-cd, bok og til sammen sett Prince 86 ganger. De er også opptatt av å hedre mannens ære, så gjestene som skal være med er håndplukket fra øverste hylle.

Vi lover… nei, vi garanterer at dere vil gå ut i Vestfolds vinternatt litt mer lilla, litt mer funky og mye klokere på den lille store mannen fra Minneapolis etter å ha sett «PURPLE RAIN – En hyllest til Prince”.

Sted

Nøtterøy kulturhus

Tinghaugveien 14, Nøtterøy

Powered by Google

Du kan åpne adressen Tinghaugveien 14, Nøtterøy i Google Maps eller Apple Maps programmet.