Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Garness julekonsert, gjest Per Arne Dahl

Garness julekonsert, gjest Per Arne Dahl

Tider

  • Søndag 13. desember 2015, fra 20:30 til 22:00

Billetter

Nettkjøp

Voksen: 370,-
Vivoklubb: 300,-

Søndag 13 desember kommer tvillingduoen Garness til domkirken i Tønsberg for å holde julekonsert.

Tunsberg biskop, Per Arne Dahl er gjest på denne konserten og vil komme med betraktninger rundt julens budskap og adventstiden.

Deres kritikerroste juleplate Barnet i krybben ble av Dagbladet omtalt som årets beste norske juleplate da den kom ut i 2009, og har siden blitt en julefavoritt for mange. Blant annet har Bjørn Eidsvåg oppgitt denne plata på sin "det blir ikke jul uten" - liste. Søstrene Ingelin Reigstad Norheim og Hildegunn Garnes Reigstad fremfører både gamle kjære og nyskrevne julesanger med lekenhet og stort engasjement, og lager sammen med bandet sitt et spennende, rikt og stemningsfullt lydbilde. Selv spiller de gitarer, mandolin, klokkespill, autoharpe og perkusjon. I bandet har de med seg Torjus Vierli på tangenter og vokal, Thomas Gallatin på trommer og vokal, og Tor Egil Kreken på bass, banjo og vokal.

Lillejulaften 2013 gjorde duoen seg bemerket med en timelang julekonsert på NRK1. Konserten, som også inneholdt flere opptredener med spennende gjesteartister, fikk usedvanlig mye positiv respons og ble det nest mest sette TV-programmet i løpet av julen.

Ingelin og Hildegunn skrev sine første sanger som 5-åringer, og har stått på scenen like lenge. De har opptrått i TV-programmer som Absolutt norsk, Beat for Beat, Kjempesjansen og Kronprinsparets julekonsert. De er også kjent fra samarbeid med Marit Larsen, Odd Nordstoga, Sigvart Dagsland, Elvira Nikolaisen og Oslo Gospel Choir, i konsertsammenheng, på innspillinger og på TV-skjermen. Duoen har ellers også gitt ut albumet The Good or Better Side of Things.

Mer informasjon her

Sted

Tønsberg Domkirke

Storgaten 53, Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen Storgaten 53, Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.