Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Workshop med Helle Kaarem

Workshop med Helle Kaarem

Tider

  • Fredag 1. juni 2012
  • Lørdag 2. juni 2012
  • Søndag 3. juni 2012

Billetter

Gratis

Kurset går nærmere inn på maleriets grunnleggende elementer, stoffet og språket. Vi oppretter et enkelt “akryl-laboratorium” (eller kjøkken) for å undersøke og utvide eget repertoar i omgang med stoffet. Vi går igjennom farger, historikk, kjemi, egenskaper, språkbruk etc. etc.

Kurset vil veksle mellom bolker av fritt arbeid, introduksjoner av ulike temaer, samt helt konkrete øvelser og oppgaver i felleskap.

Billedkunstneren Helle Kaarem har lang erfaring som kursleder og veileder fra Can Serrat utenfor Barcelona. Gamle Ormelet arrangerte i fjor for første gang en åpen workshop i gallerirommene og dansesalen i det gamle pensjonatet. Dette ga mersmak.

Vi ønsker å lage en inspirerende arbeidssituasjon hvor vi utfordrer og utvider eget språk og metoder. Kurset passer for litt viderekomne malere. Vi har god plass, så det vil bli anledning til å jobbe med store formater.

Vi serverer tilberedt mat til måltidene unntatt middag på lørdag, der deltagerne bes ta med mat til grilling. Kaffe/te serveres hele kurset. Man kan kjøpe mineralvann/øl/vin på stedet.

Sted

Gamle Ormelet - Tjøme Kunst og Kultursenter

Fagerheimveien 58, 3145 Tjøme

Powered by Google

Du kan åpne adressen Fagerheimveien 58, 3145 Tjøme i Google Maps eller Apple Maps programmet.