Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Festspillrock/Dangerzone

Tider

  • Lørdag 25. juni 2011, fra 18:00

Gitarer og kunsten å lytte til en motorsykkel

Linda Kvam

Linda Kvam vokal, gitar
Terje Johannessen gitar
Emil Ljone bass
Anders Bye trommer

Linda Kvams musikk har amerikanske røtter innen country og blues, i stil med Emmylou Harris og Janis Joplin. Hun er en uredd og leken vokalist som alltid er på hugget.

Dangerzone

Terje Rypdal gitar
Ronnie Le Tekrø gitar
Jacob T. Rypdal gitar
Ståle Storløkken hammond B3
Nikolai Eilertsen bass
Paolo Vinaccia trommer

Musikere fra Kongelige Norske Marines Musikkorps

Sven Persson lyddesign

Dangerzone er et rockesymfoniorkesters hyllest til motorsykkelklang. Skrevet av Terje Rypdal for tre el-gitarer, band, samt fire horn, fire tromboner og fire kontrabasser - og ikke minst for inntil 1000 tunge motorsykler. Terje Rypdal fikk ideen etter å ha vært på et motorsykkeltreff med kona. Han ble fascinert av motorlydene som var til stede på alle kanter, motorlyder som passet perfekt til røffe gitarriff. Ronnie Le Tekrø, kåret til en av verdens 10 beste heavygitarister, tente også på Rypdals idé. En urframføring som garantert setter spor, og som ikke minst lar seg høre!

Gitar Deluxe. Norwegian 3

Terje Rypdal gitar
Ronni Le Tekrø gitar
Mads Eriksen gitar
Frank Hovland bass
Gunnar Bjelland tangenter
Paolo Vinaccia trommer/perc.

N3 består av supertroikaen Ronni Le Tekrø, Terje Rypdal og Mads Eriksen. Gitarfantomene er viden kjent for sitt fantastiske gitarspill og kan endelig oppleves på samme scene. De framfører låter fra sitt brede repertoar, samt velkjent musikk som har vært med på å prege rockehistorien.

Ronni Le Tekrø er kjent for sin mangeårige karriere som frontfigur og drivende kraft i TNT. Han ble på 80-tallet kåret til en av verdens ti beste heavy-gitarister. Terje Rypdal har en omfattende karriere som startet med The Vanguards i 1962. Han har arbeidet med artister som Jan Garbarek og Palle Mikkelborg, og mottatt hele tre Spelemannspriser. Mads Eriksen fikk blendende omtale allerede med sitt debutalbum i 1990 av Guitar Player, og som gitarist kåret til en av de aller beste. De senere årene har han jobbet mye sammen med Chris Thompson (Manfred Mann`s Earth Band).

Sted

Støperiet

Rambergveien 5, Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen Rambergveien 5, Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.