Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Skambankt

Skambankt

Støperiet : Skambankt

Tider

  • Lørdag 17. juli 2010, fra 00:30

Nå blir det mere juling å få!

Skambankt er kanskje det beste eksempelet på at norsk rock lever i beste velgående fortsatt. Gutta fra Jæren leverte en av de aller beste og mest kraftfulle konsertene på Slottsfjell i fjor, og siden neste år kommer til å stå i Kaizers Orchestra sitt tegn, måtte vi bare finne en åpning for Skambankt i år også.
De leverte tidlig i 2009 sin tredje plate, det aldeles glimrende rockealbumet "Hardt regn", som fikk gode kritikker over hele linja. Nå er Skambankt tilbake med singelen "Mantra" som er en forsmak på deres neste studioalbum som er ventet til høsten.

"Vi fant for alvor formen da vi spilte inn "Hardt Regn" i 2008. Vi har fortsatt der vi slapp, og Mantra gir en god pekepinn på hva som kommer. En ny kraftfull, svingende, hissig og melodiøs rockebastard er på vei. Vi gleder oss!" Sier vokalist Terje Winterstø Røthing, også kjent som gitarist i Kaizers Orchestra.
Billetter er tilgjengelig på Billettservice nå, men raska på, med kapastet på under 500, vil dette selge ut lang tid i forveien. Skambankt har nemlig mange dedikerte fans i Tønsberg. Husk at det er 18-års grense på Støperiet.

http://www.myspace.com/skambankt
http://www.skambankt.com/

Sted

Støperiet

Rambergveien 5, Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen Rambergveien 5, Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.