Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Briskeby & Ravi

Briskeby & Ravi

Tider

  • Lørdag 8. august 2015, fra 18:00

Billetter

I døra

Lørdag 8 august samler vi noe av det beste fra Tønsberg i idylliske Foynhagen på Tønsberg Brygge. Da får du både Briskeby og Ravi under samme tak. Dette blir en ordentlig Tønsberg kveld.

Briskeby er en av de største popsuksessene i Norge noensinne. Bandet leverte den ene pop-perlen etter den andre. "Wide awake", "Propaganda", "Joe Dallesandro" og "Miss you like crazy", for å nevne noen.

Frontfiguren i bandet, Lise Karlsnes er fra Tønsberg og gleder seg stort til å komme hjem lørdag 8 august.

Ivar Christian Johansen, bedre kjent som RAVI, oppvokst i Tønsberg. Han har bidratt som musiker i flere band som Briskeby og Jaga Jazzist,

I ettertid fikk Ravi en stor hit i 2003 som vokalist på raplåta Utadæsjælåplevelse før han i 2003 innledet et samarbeid med Anders Løvlie under navnet Ravi & DJ Løv som førte til albumene Lekr butik (2004) og storselgeren Den nye arbæidsdagn (2004). De hadde store hits med Dødsøt (2004) og E-ore (2005), og samarbeidet med The Monroes på listetopperen Tsjeriåu (2005) - en ny versjon av sistnevntes kjempehit Cheerio fra 1985. Nå er Ravi ute med ny singel med stort hit potensial. Ravi gleder seg også til å komme hjem!

Aldersgrense: 20 år
Billettpris: 350+ avg
Mer info se: www.foynhagen.no

Afterparty på The Sense Tønsberg og i Foynhagen etter Foynhagen etter konserten.

Sted

Foynhagen

Nedre Langgate 18, Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen Nedre Langgate 18, Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.