Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Melissa Horn

Melissa Horn

Melissa Horn

Tider

  • Tirsdag 1. november 2011, fra 20:00

Billetter er lagt ut for salg!

Melissa Horns gjennombrudd er blant de siste årenes fineste suksesshistorier. Siden debuten "Långa nätter" har stadig flere trykket 23-åringens sanger til sitt hjerte. Den 16/9 slippes endelig hennes tredje album, og i høst gir hun seg ut på en omfattende turné i Skandinavia.
Det skjedde i det stille. I utgangspunktet helt uten medieeksponering, strategier og skriverier vokste Melissa Horns tilhengerskare. Ryktet om hennes personlige sanger spredtes fra munn til munn, og snart hadde hun en solid skare med tilhengere som kunne identifisere seg med tekstene på debuten "Långa nätter" fra 2008.
Oppfølgeren "Säg ingenting till mig" fra 2009 ble en umiddelbar suksess, og et bevis på hvor etablert Melissa Horn hadde rukket å bli på kort tid. Hennes første møte med Oslopublikumet fant sted i et fullsatt Parkteateret vinteren 2010, og i august samme år spilte hun og Lars Winnerbäck for ca 6000 frammøtte på Operataket. Vinteren før dette holdt hun en vakker og stemningsfull konsert hos oss til glede for de få som hadde oppdaget henne allerede da. Foran et intenst lyttende publikum som kunne relatere seg til hvert ord. Det er nok der nøkkelen til Melissa Horns suksess ligger; evnen til å formulere tanker og følelser i ord like enkle som dagboksnotater, men komplekse nok til å kunne sette fingeren på følelser også publikum kjenner seg igjen i.
Melissa Horn har siden livedebuten komplettert sitt intime og meningsfylte låtmateriale med sjarm og karisma som konsertartist. Melissa Horns gjennombrudd var av lavmælt karakter, men forholdet til lytterne brenner med en glød ingen kan benekte.
Den 19/9 slippes Melissa Horns tredje album samtidig i hele Skandinavia. Den etterlengtede platen etterfølges av en omfattende høstturné i Sverige, Danmark og Norge. Med et trettitalls konserter er dette hennes overlegent største turné noensinne.

Sted

Nøtterøy kulturhus

Tinghaugveien 14, Nøtterøy

Powered by Google

Du kan åpne adressen Tinghaugveien 14, Nøtterøy i Google Maps eller Apple Maps programmet.