Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Prosalong Sigrid Undset. Tidløs forfatter og motstrøms debattant

Prosalong Sigrid Undset. Tidløs forfatter og motstrøms debattant

Bildet er hentet fra Facebook-arrangementet.

Tider

  • Torsdag 15. mars 2018, fra 19:00

Velkommen til Prosalong for første gang i Tønsberg om En sommer med Sigrid Undset!

Møt Kristin Brandtsegg Johansen og Sverre Mørkhagen til foredrag og samtale om Kristin Brandtsegg Johansens bok Jeg har levd i dette landet i tusen år. En sommer med Sigrid Undset (2017)

Kristin Brandtsegg Johansen er idéhistoriker og forfatter. Hun debuterte med boka Hvis kvinner vil være kvinner (1998), om Sigrid Undset som politisk debattant. Etter dette har hun gitt ut sakprosabøkene Maria Magdalena. Disippelen Jesus elsket (2014), Fast plass. Norske kvinner på sokkel (2017) og Jeg har levd i dette landet i tusen år. En sommer med Sigrid Undset (2017), som er tema for kvelden.

Sverre Mørkhagen er norskfilolog og har Sigrid Undset som et av sine hovedtemaer. Han har utgitt Kristins verden. Om norsk middelalder på Kristin Lavransdatters tid (1995) og Peer Gynt. Historie, sagn og «forbandet Digt» (1997). De siste årene har han arbeidet med et storverk om den norske utvandringen til Amerika i tre bind, den første samlede fremstillingen om den norske utvandringen til Amerika på 60 år. (For tiden arbeider han på en ny Henrik Ibsen-biografi.)

Prosalong I Tønsberg er litterære kvelder om aktuell sakprosa arrangert av Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening i samarbeid med ulike aktører i regionen.

Gratis adgang!

Sted

Villa Møllebakken

St. Olavs gate 6, Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen St. Olavs gate 6, Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.