Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Pinlig Stillhet

Pinlig Stillhet

Pinlig Stillhet - 19:30 Tårnlunden

Tider

  • Fredag 15. juli 2011, fra 19:30

Kommer fra: Vestfold

Høres ut som: god stemning!

Pinlig Stillhet er et hiphop-kollektiv bestående av forskjellige Dj`er, produsenter, rappere og musikere fra Vestfold. Med bakgrunn fra forskjellige band og crews, har de flere hundre konserter bak seg individuellt og de har sammen utviklet en unik og spennende sound som strekker seg fra club til reinspikka hiphop.

Live styrer Dj Shizzle festen fra platespillerne med god hjelp aven funky og skitten power-trio. Dette hardtslående trekløveret består av en stødig persisk melon på trommer, en noe forvirret økologistudent på gitar og en slapp ungdom på bass.

Flyte B, FAR og Freddy (fra tidligere Slåssfjell-vinner Freddy & The Casuals) er alle ræppere med unike flows og imponerende rørleggersprekker, med en egen evne til å bevisstgjøre crowden på uante kroppsdeler som i en årrekke har blitt undertrykt av overfladiske samfunnsnormer, mens de dropper visdomsord fra den såkalte "rennesteinen" i Vestfold.

Så gå ned lavt og rist på den rævva som du får betalt, råvarene er på vei! Pinlig Stillhet!

Pinlig Stillhet har allerede gjort to legendariske konserter på Total i løpet av vinteren, så pass på å få med deg denne konserten på Tårnlunden i sommer.

Sted

Slottsfjellet

Slottsfjelltårnet, Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen Slottsfjelltårnet, Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.