Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Juletorsk på bryggekanten

Juletorsk på bryggekanten

Bildet er hentet fra Facebook-arrangementet.

Tider

  • Tirsdag 5. desember 2017, fra 18:00

Billetter

Nettkjøp

Vi inviterer til en hyggelig aften med juletorsk i vårt lokale Sjøboden nord i Røssesundet på tirsdag 5. desember 2017!

Prisen for arrangementet er kr. 650,- pr. person ekskl. drikke.

Kvelden starter med oppmøte i Biblioteket ved resepsjonen på Engø Gård kl. 17.45, vi går sammen ned til Sjøboden som ligger ca 7 min rusletur fra hotellet. Vi går på skogssti langs engen så det kan være lurt med gode sko. Du kan også møte opp direkte i Sjøboden på Engøbrygga hvis du ønsker det, men husk at det lite med parkeringsmuligheter der og vi anbefaler derfor å sette bilen på parkeringsplassen oppe på gården.

Når vi kommer frem til Sjøboden kan de som vil få servert musserende vin eller annet godt drikke, vi sørger for fin fyr i peisen inne. På bordet vil du finne den deilige juletorsken med godt tilbehør. Det vil være persillepoteter og annet tradisjonelt tilbehør, som alltid i Sjøboden blir det servert godt brød og smør. Vi dekker opp vårt rustikke langbord for en hyggelig kveld og tar med et utvalg av drikke som passer til.

Etter middagen kan du gjerne få en kaffe og avec, velg mellom Cognac eller likør. Da er det bare å nyte den rolige, lune, og rustikke stemningen som Sjøboden byr på. Kvelden avsluttes senest kl. 23.00 og vi følger dere gjerne tilbake til gården.

Både mat og drikke betales direkte i Sjøboden - kun kort betaling.

Vil du være med på «Juletorsk på bryggekanten» i Sjøboden? Påmelding gjøres via post@engo.no eller på tlf. 33 39 00 48.

Viktig informasjon

Det er maks 20 plasser på dette arrangementet.

«Juletorsk på bryggekanten» arrangeres på tirsdag 5. desember 2017 med åpen påmelding. Samme arrangement kan bestilles for grupper over 10 personer på andre dager – ta kontakt for å avtale dag og motta tilbud.

Avbestilling av plass på arrangementet kan gjøres inntil 7 dager før. Engø Gård reserverer rett til å kansellere arrangementet senest tirsdag 28. november 2017. Beskjed om kansellering vil gjøres skriftlig pr. e-post og kun dersom det ikke er nok deltakere påmeldt.

Sted

Engø Gård

Gamle Engøvei 25, Tjøme

Powered by Google

Du kan åpne adressen Gamle Engøvei 25, Tjøme i Google Maps eller Apple Maps programmet.