Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Kokkekurs - Helt vilt

Kokkekurs - Helt vilt

Tider

  • Lørdag 18. januar 2014, fra 11:00

Billetter

Gratis

Hjertelig velkommen til kokkekurs på Engø Gård! Enten du er nybegynner, hobbygastronom, viderekommen eller bare litt nysgjerrig på mat, vil du få stort utbytte av dette kurset. Kjøkkensjefen og hans team er innstilt på å dele både kjøkken og kunnskap – og du får lære alt fra enkle grep til kompliserte prosesser. Vi gir et innblikk i hvordan et kjøkken fungerer, opplæring i ulike teknikker og hvordan man skal utnytte en råvare maksimalt.

Denne helgen er det vilt som står på programmet og menyen, og vi lover at du vil få nye erfaringer på både smaker og kombinasjoner etter kurset.
Kjøkkenet på Engø Gård jobber mot å treffe mennesker gjennom følelser og gode minner, og å skape nye kulinariske opplevelser. Vår mat på Engø har skandinaviske røtter, og er progressiv skandinavisk med internasjonal innflytelse. Vi fokuserer på kortreist mat og det å ha respekt for råvaren.

Det er lagt opp til en sosial og hyggelig weekend, og vi ønsker både grupper og enkeltpersoner hjertelig velkommen. Kurset starter med en matbit kl. 11.00 og varer til kl. 17. Den siste timen fra 16 til 17 er forbeholdt vin. Afternoon Tea serveres rundt kl. 15.30. Om kvelden blir dere servert en 5-retters middag som dere selv har vært med på å lage, og dere vil også få med deres eget Engø Gård forstykke (forkle) hjem.

Kokkedøgn inkluderer:
Kokkekurs inkludert vinkurs
Forstykke
Afternoon Tea
Musserende aperitiff med appetittvekkere
5-retters gourmetmiddag
5-retters vinmeny
Petits fours til kaffen
Overnatting i en god seng og deilig, hjemmelaget frokost.

For booking kontakt oss på tlf. 33 39 00 48, via mail på post@engo.no, eller bestill direkte på nett; http://bit.ly/1jRWoKq

Vi gjør oppmerksom på at det er et begrenset antall plasser.

Priser:

Fra 3 640 per person i dobbeltrom
Enkeltromstillegg 500

Fra 2 895 per person i dobbeltrom uten vinmeny

Sted

Engø Gård

Gamle Engøvei 25, Tjøme

Powered by Google

Du kan åpne adressen Gamle Engøvei 25, Tjøme i Google Maps eller Apple Maps programmet.