Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Skaperverkets kulturkafé: Hans Erik Dyvik Husby

Skaperverkets kulturkafé: Hans Erik Dyvik Husby

Bildet er hentet fra Facebook-arrangementet.

Tider

  • Torsdag 16. mars 2017, fra 19:00

Skaperverkets kulturkafé presenterer: Hans Erik Dyvik Husby

Åpen kafé fra kl 19.00
Samtale/konsert kl 20.00
Gratis inngang

Hans Erik Dyvik Husby er en anerkjent vokalist, artist og skuespiller, særlig kjent som tidligere medlem i det norske hardrock- og punkbandet Turboneger under artistnavnet Hank von Helvete. Han har også spilt rollen som Jesus i Jesus Christ Superstar på Det norske teater. Han har spilt hovedrollen i Cornelis, en svensk filmatisering om Cornelis Vreesvijk. Han har oversatt Johnny Cash til norsk, og framfører dette så sjelfullt og troverdig, at vi får et usedvanlig nært møte med legenden Cash.

Hans Erik har en fortid som rusavhengig. Dette vil han fortelle mer om på Skaperverket i kveld, i en åpen og fortrolig samtale med Marit Skartveit, før han gir oss et knippe musikalske tolkninger av både Vreesvijk og Cash, sammen med sin gitarist.

Vi er stolte av at Hans Erik vil besøke oss, og vi ser fram til en innholdsrik kveld som både vil være til ettertanke og gi store musikalske opplevelser. Samtidig er det mulig å nyte gode fristelser fra kafeen i Skaperverkets hyggelige omgivelser. Velkommen.

Sted

Fretex-butikken og Skaperverket

Nedre Langgate 19, Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen Nedre Langgate 19, Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.