Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

VAMP konsert på Engø Gård

VAMP konsert på Engø Gård

Tider

  • Tirsdag 26. juli 2016, fra 18:00
  • Onsdag 27. juli 2016, fra 18:00

Billetter

Nettkjøp

VAMP kommer igjen tilbake til Engø Gård denne sommeren på tirsdag 26. juli og onsdag 27. juli 2016. VAMP stiller med stoff fra sitt siste album "Populas", og har selvsagt også med sine mange, gamle favorittsanger.

Engø Gård tilbyr denne dagen en egen konsertpakke for våre gjester, den inkluderer konsertbilletter, 5-retters gourmetmeny og overnatting med frokost. Pakken selges fra kr. 2.935,- pr. person i dobbeltrom - du kan reservere via vår resepsjon på tlf. 33 39 00 48 eller post@engo.no, samt via vår nettbooking.

Ankomst

Parkering på Engø Gård sin parkerinsplass tilbys kun til overnattende gjester.

Begrenset parkering i nærheten av Engø Gård organiseres av Røde Kors og koster kr. 50,- pr. bil. Det er flott om man skal benytte seg av dette tilbudet har med kontanter.

Konserten

Billetter kan også kjøpes uten opphold enten via Billettservice eller direkte fra Engø Gård; billettene koster kr. 415,- + avgift kr. 25,-. Vi gjør oppmerksom på at alle salg er gjeldene, det er ikke mulig å forhåndsreservere billetter.
Ledsager med gyldig ledsagerbevis gratis uten billett. Barn under 12 år gratis.

På konsertområdet, gressplene foran Engø Gård sin restaurant med utsikt til Grimestadbukten, blir det ikke satt opp sitteplasser, alle konsertgjester anbefales å ta med egen stol og klær etter værforholdene. Innslipp til konserten er kl. 17.00 og konserten starter kl. 18.00 med varighet på ca 90 minutter.

Servering

Lunsj serveres disse dagene med bordsetning kl. 12.00 og kl. 15.00.
Vi gjør oppmerksom på at alle bordreservasjoner gjelder for 2 timer, og ber om hensyn til at det er andre gjester som skal benytte bordet ved neste servering.

Middag serveres denne dagen med bordsetning etter konserten, vi serverer en 5-retters gourmetmeny til dette arrangementet. Bord i restauranten vil kun være tilgjenglig for konsertgjester disse dagene.

Det serveres ikke Afternoon Tea på konsert dagene.

VAMP artistene er

Øyvind Staveland, Vamps gründer, er den eneste av besetningen som har vært med gjennom hele deres 24-årige karriere. Han har laget mange av Vamps sanger og spiller fele, bratsj, fløyter og trekkspill.

Jan Toft har hovedvokal og spiller gitar. Jan er Vamps originalvokalist, og var med fra starten av i 1991 og fram til 1998. I den perioden laget han flere av Vamps sanger. Jan har gitt ut 2 soloalbum, jobbet som produsent og skuespiller. Nå er han endelig tilbake igjen!

Odin Staveland ble i 2004 involvert som låtskriver og musiker til Vamps plate ”Siste stikk” (utgitt i 2005). Siden har han turnert og spilt inn plater med Vamp, samtidig som han har komponert musikk til teater og film og jobbet som produsent. Og senest i mars kommet ut med sin første soloplate. Odin synger, spiller piano, trommer, percusjon og trekkspill.

Bjørn Berge på gitarer og banjo, er kjent for sin energi og gitarteknikk. Han har selv gitt ut 12 album og blitt belønnet med 2 Spellemannspriser. Som soloartist har han turnert Europa på kryss og tvers og gjort festivaler verden over, blant annet i USA, Canada, Russland og Ukraina.

Kjetil Dalland er en av landets mest rutinerte bassister og jobber også som produsent og komponist. Han har turnert med en lang rekke kjente artister, som Mari Boine, Bertine Zetlitz, Kurt Nilsen, Lene Marlin, Nico Valkaepaa med flere.

Lars-Eirik Støle spiller på tangenter av alle slag. Han er kjent fra Haugesund Popensemble og nå fra Ford Rekord, i tillegg til at han er musiker i Odin Stavelands band. Og han fyller ut og topper mannskoret Vamp!

Sted

Engø Gård

Gamle Engøvei 25, Tjøme

Powered by Google

Du kan åpne adressen Gamle Engøvei 25, Tjøme i Google Maps eller Apple Maps programmet.