Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Thea Hjelmeland

Thea Hjelmeland

Tårnlunden: Thea Hjelmeland

Tider

  • Lørdag 17. juli 2010, fra 18:30

Thea Hjelmeland vant i sin tid Eggstock festivalen, høstet lovord fra alle kanter, varmet opp for Sondre Lerche og spilte på alt frå rølpete puber til sofistikerte festivaler. Hun begynte innspilling av debutalbumet sitt hos Jørgen Træen i Duperstudio, men stakk av til Cuba da hun så den norske høsten komme snikende på ny. Og på Cuba ble hun. Lengre enn forventet. Men hun kom heldigvis tilbake til fastlandet, og flyttet til Paris for å synge på undergrunnsbanen.

Med nye låter og vokalsprell i kofferten får hun selv den barskeste mann til å felle tårer. Med seg på scenen har hun utallige gamle, skjøre instrumenter frå alle verdens kriker og kroker. Hun trakterer blant annet mandolin, banjo, trekkspill og ukulele og leder det hele an med en stor stemme som går fra det dypeste og leker seg langt opp i det aller lyseste! Den energiske jenta har mye på lager og deler gjerne med enhver som skulle være heldig å havne i samme selskap.

Hun har nå ferdiginnspilt sitt debutalbum i Øra Studio, Trondheim, med produsent Jostein Ansnes (Kristin Asbjørnsen, Dadafon) og produsent/musiker Jarle Bernhoft, og vi venter spent på plateutgivelse.

Thea spiller på Tårnlunden lørdag 17. juli.

-…Alene på scenen, fikk hun publikum til å forstumme. Enten det var med en skranglet mandolin, akustisk gitar, eller et beist av en elgitar hadde hun hundre prosent kontroll. Med en stemme som var Bjørk verdig, til fyldige toner i de aller høysete registrene, fremviste hun en imponerende moden frasering og timing."(Einar "engelen" Engelstad, BT)
http://www.myspace.com/theahjelmeland

Sted

Slottsfjell