Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Gratis Frokostmøte - "Mestringskoden"

Gratis Frokostmøte - "Mestringskoden"

Tider

  • Torsdag 26. november 2015, fra 08:00

Billetter

Gratis

Arrangeres av Overtid

Velkommen til frokostmøte 26. november.

På grunn av stor interesse for våre frokostmøter i Oslo om atferdsøkonomi, arrangerer vi endelig et møte med samme tema i Vestfold. Menneskets hjerne drives ubevisst av umiddelbare belønninger, kortsiktighet, trygghet og hater forandringer. Konsekvensen er at 90 % av alle endringsprosesser, som krever endringer av innarbeidede vaner og prosesser, mislykkes. Det store paradokset er ikke at 90 % mislykkes, men at 90 % ikke tror det gjelder meg. Meld deg på frokostmøtet, og lær mer om hva atferdsøkonomer mener er løsningen.

Jon Ivar Johansen – faglig ansvarlig i Marshmallow – vil fortelle om den overraskende nye kunnskapen om hvorfor hjernen søker umiddelbare belønninger, hater å tape og unngår forandringer. Foredraget tar for seg essensen i hans nye bok «Mestringskoden» som ble lansert i September 2015.

Les mer på www.mestringskoden.no

Møtet arrangeres av et nettverk av virksomheter som søker å utfordre, forstå og spre innsikt i atferdsøkonomi og mestring torsdag 26. november på Quality Hotel Oseberg (FOYN-stuene), Tønsberg.Det blir anledning til å kjøpe god frokost fra klokken 07:00 (kroner 100 som betales i resepsjonen), og det faglige programmet varer fra 08:00 til 10:00. Deltagelsen er gratis.

Møt andre med tilsvarende utfordringer, og få inspirasjon og nyttige tips. Velkommen!

NB! Meld deg på til rita@marshmallow.no

Sted

Quality Hotel Tønsberg

Ollebukta 3, Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen Ollebukta 3, Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.