Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Oskar og den rosa dama

Oskar og den rosa dama

Oskar og den rosa dama

Tider

 • Søndag 13. november 2011, fra 19:30

En vakker, rørende historie om å leve mens man lever, om vennskap, lykke og sorg.
Oscar er 10 år og har kreft. Han vet at han skal dø, men ingen tør likevel å si det til ham. Så møter han pasientvennen "Den rosa dama". Med Rosebestemor kan Oscar snakke om alt mellom himmel og jord. Også om at han skal dø. Med klokskap, varme og en god porsjon humor gir hun ham mot og trøst til å takle den vanskelige sykdommen.

 • Oscar er i slekt med det beste i oss. Helt til siste øyeblikk er han nysgjerrig, helt til siste øyeblikk vil han dele det han oppdager, med oss, sier Wenche Medbøe, som har fått strålende kritikker for sin avskjedsforestilling på Det Norske Teatret:
  "En sterk prestasjon, og en oppsetning som nok vil slå an de rette strenger hos dem som søker en dypere mening" Klassekampen
  "En vakker og trist reise inn i en døende gutts hode" Dagbladet
  "En livsbekreftende teateropplevelse" Vårt Land
  "Det var mange blanke og raude auge blant publikum" Dag og Tid
  Eric-Emmanuel Schmitt er en av Frankrikes mest leste - og mest oversatte - forfattere, som også har hatt suksess som dramatiker. Stykkene hans er satt opp i mer enn 50 land. Riksteatret har tidligere spilt Til døden skiller oss ad med Sverre Anker Ousdal og Kjersti Holmen. Boken Oscar og den rosa dama er solgt i 800 000 eksemplarer over hele verden.
  Turnépremiere i Molde 1. november.
  På scenen:
  Wenche Medbøe.
  Team:
  Av Eric-Emmanuell Schmitt. Oversatt av Christine Amadou. Redigert til fortellerteater av Wenche Medbøe og Liv Borg Thorsen. Regi Liv Borg Thorsen. Musikk Morten Halle. Scenografi/ kostyme Iben Sandemose. Produsert av Det Norske Teatret og Medbøe prosjekter. På turné med Riksteatret høsten 2011.

Sted

Nøtterøy kulturhus

Tinghaugveien 14, Nøtterøy

Powered by Google

Du kan åpne adressen Tinghaugveien 14, Nøtterøy i Google Maps eller Apple Maps programmet.