Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Postgirobygget

Postgirobygget

POSTGIROBYGGET - TØNSBERG

Tider

  • Fredag 29. juli 2011, fra 18:00

Velkommen til årets store sommerfest på Tønsberg Brygge - Postgiorbygget konserten.

Fredag 29 juli 2011 inviterer igjen til den tradisjonsrike Postgirobygget konserten på brygga i Tønsberg.
Vi gjør om Lindahlplan til konsert og festivalarena. Postgirobygget konserten arrangeres for åttende år på rad, og den har blitt en sommer tradisjon for feriefolk og fastboende.

Få med deg sommerens største konsert i Tønsberg. Få med deg en hit parade av en konsert med låter som En solskinnsdag, Idyll, Luftmadrass, Stygge lille Trine, 23 tommern osv osv.

Ingen Norske band har i nærheten av så mange hits som Postgirobygget. Sommer bandet over alle sommer band.2010 ble et rekordår for arrangementet, og vi ser frem til å ta imot enda flere gjester i år.

Kombinasjonsbilletten til afterpartyet og konserten ble i fjor utsolgt. Derfor utvider vi og ikke minst gjør partyet enda hetere, vi lover å ta pusten fra deg.

På www.postgirobygget.info og våre facebooksider vil du kontinuerlig bli oppdattert på nyheter om konserten, afterpartyet, området, bilder fra tidligere års konserter, konkurranser og link til billetter.

Dagen etter, kan du også se rykende ferske bilder fra konserten og afterpartyet som kan deles på facebook.Vi ønsker alle velkommen til sol, sommer og Postgiorbygget i Tønsberg fredag 29 Juli.

Konserten har blitt en kjær folketradisjon for fastboende, hyttefolk og tilreisende. Tradisjonen fortsetter også i 2011 med konsert fredag 29 Juli 2011. Hold deg oppdatert for mer info...