Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Hank synger Cash & Cornelis

Hank synger Cash & Cornelis

Bildet er hentet fra Facebook-arrangementet.

Tider

  • Lørdag 10. mars 2018, fra 18:00

Billetter

Nettkjøp

Konsertpakke

Bestill vår konsertpakke som inkluderer aperitiff, konsert og 4-retters meny ekskl. drikkevarer til kun kr. 1.295,- per person.

Om du ønsker å overnatte og nyte vår delilige hjemmelagde frokost kan vi tilby overnatting fra kr. 700,- per person i dobbeltrom ved bestilling av konsertpakke. Bestill konsertpakke med overnatting dirkete på nett (klikk på kjøp billett knappen), eller ta kontakt på tlf. 33 39 00 48 eller post@engo.no.

Våre gjester er velkomne til å nyte en aperitiff før konserten (inkludert i pakken) fra kl. 17.00 i våre stuer i resepsjonsbygget "Pensjonatet". Konserten starter kl. 18.00 i lokalet "Paviljongen" som ligger i "Pensjonatet". Konserten varer ca 45-60 minutter. Etter konserten går du over tunet og inn i restaurantbygget hvor vi er klare med en 4-retters meny som en deilig avsluttning på kvelden.

Overnatter du til dagen etter serveres det frokost fra kl. 08.30 - 10.30 i restaurantbygningen.

Husk å ta med badetøy. Vårt oppvarmede badehus med basseng, boblebad og badstue er åpent fra kl. 07.00 - 20.00.
Tilgjengelig kun for overnattende gjester.

Hank synger Cash & Cornelis

Som karismatisk vokalist i Turbonegro ble Hank von Hell et særegent ikon på rockescenen og kjent langt utover landets grenser. Han er et multitalent med mange strenger å spille på. Ved siden av å være en stor stemme, fører han en årvåken og til tider skarp penn som samfunnsbetrakter og kritiker. Han er forfatter, foredragsholder og en attraktiv skuespiller på film og teater.

Tiden etter Turbonegro har gjort Hans-Erik til en særdeles allsidig og folkekjær artist. Mange sperret øynene opp da han entret scenen som hovedrolleinnehaver i musicalen Jesus Christ Superstar på Det Norske Teater. Et jublende kritikerkorps kunne fastslå at den kontroversielle rockeren var langt mer enn punkrock, sminke og kaos.

Han ble nordmannen som gjorde hovedrollen i den svenske suksessfilmen om Cornelis Vreeswijk. Så troverdig at han for alltid vil ha en plass i svenskenes hjerter. Han tolket Vreeswijks sanger på plate og turnerte Norge og Sverige for fulle hus i etterkant av filmen.

Han har oversatt Johnny Cash til norsk og turnert landets kulturhus, besøkt fengsler og gitt tekstene til The Man in Black ny aktualitet.

Han har vært dommer i Idol, kokkelert i Masterchef, vært talsmann for de svake og utstøtte, brettet ut sitt turbulendte liv med stor troverdighet og holdt engasjerende foredrag for mange av Norges største virksomheter. Håvard Rem har skrevet biografien "HANK", om artisten og mennesket Hans-Erik Dyvik Husby.

Høsten 2015 gjorde han rollen som Ole Bramsrud i musikalen Selskapsresan i Malmø. En kjempesuksess som i 2016 ble oppført i bl.a Stockholm.

Hans-Erik Dyvik Husby er også kjent for sin matglede. Han har utgitt to grillbøker, lansert sin egen grillmat-serie "Hank ́s" og vært grillmester på utallige events.

Sted

Engø Gård

Gamle Engøvei 25, Tjøme

Powered by Google

Du kan åpne adressen Gamle Engøvei 25, Tjøme i Google Maps eller Apple Maps programmet.