Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Slippkonsert

Slippkonsert

Bildet er hentet fra Facebook-arrangementet.

Tider

  • Lørdag 13. mai 2017, fra 20:00

Billetter

Nettkjøp

Urijazz forsøker i hver sesong å presentere lokale prosjekter med klubbens kjernemusikere. Nå er Herrene ute og rir i haven igjen, med Stein Erik Lundes tekster og bandmedlemmers musikk. Som på forrige album er Gro Dahle med som tekstforfatter. Musikalsk har flere av sangene et større rom og tyngre anslag, samtidig som bandet utvides i styrke. I skrivende stund går Herrene i Terje Johannesens studio. Herrene slapp i fjor singelen «Det ror og det ror» om flyktningkrisen.
Herrene har spilt sammen siden de var guttunger, nå har de runda femti alle mann! De har vært aktive i et utall sammenhenger både på egen hånd, med nevnte band og med Dylan-tributten Ødeland Kvartal. De er gjerne husband når kulturlivet i Tønsberg samler seg for forestillinger og prosjekter. De siste årene kan vi nevnte konserter og forestillinger med musikk av Tom Waits, ­Billie Holiday og sist Bob Dylan i forbindelse med hans 75-årsdag og Nobelpris.
Musikere fra Herrene var bandet til Odd ­Børretzen i mange år og spiller også for Lars Martin Myhre. Herrene i Haven er deres eget prosjekt, og Urijazz er glade for å få arrang­ere slippkonserten. Musikerne betyr mye for klubben, og de har vært aktive i og rundt Urijazz siden oppstarten i 1979.
Reidar Vinje Stensvold – gitar, vokal
Rune Jenssen – tangenter
Terje Johannesen – gitar, trompet, vokal
Olaf «Knerten» Kamfjord – bass, vokal
Jon Rosslund – trommer

BILLETTER 250
URIJAZZ-MEDLEM 200
URIJAZZ-UNGDOM GRATIS

Sted

Støperiet

Rambergveien 5, Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen Rambergveien 5, Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.