Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Nøtterøy - Charlottenlund

Nøtterøy - Charlottenlund

Tider

  • Søndag 6. mars 2016, fra 16:00

Billetter

Gratis

DEN FØRSTE SKJEBNEKAMPEN - VI TRENGER ALL DEN STØTTEN VI KAN FÅ!
Det smakte utrolig godt å slå Sandefjord i Jotunhallen på søndag. Det var en solid gjennomført kamp med sedvanlig godt forsvarsspill, og bra uttelling fremover, spesielt i etablert angrep. Det er fremdeles potensiale for ytterligere forbedringer, bl.a. i ankomstfasen. Det viktigste var å få med seg to poeng hjem fra Sandefjord, og at laget spilte på seg selvtillit. Vi vet at vi kan få det til, selv mot antatt bedre motstandere.

Tabellsituasjonen er imidlertid fortsatt slik at vi ligger på feil side av nedrykksstreken siden også Viking vant sin kamp denne helgen. Det betyr at de fire gjenstående kampene blir avgjørende for vårt videre liv i norsk topphåndball. Men vi er alt for gode for å rykke ned, og det skal vi vise i de fire siste kampene slik at vi tidlig i april kan konstatere at vi endte over streken – med god margin.

Og det tror vi det er mulig å få til. Til tross for tabellplassen, er det faktisk slik at vi tok våre første poeng i høst - mot nettopp søndagens motstander Charlottenlund. Og deretter vant vi resten av kampene i første halvdel av serien. Nå har vi allerede tatt fire poeng etter nyttår, og skal i de neste ukene møte de lagene som vi har beseiret tidligere.

Men kampene skal selvsagt spilles først, og Charlottenlund spiller også for å overleve i divisjonen. De ble beseiret av serieleder Falk forrige helg, men bare med fire mål, og har spilt flere gode kamper i vinter. Så vi må også spille opp mot vårt beste, og prestere på nivå med Sandefjord-kampen for å få med oss nødvendige poeng i den første av de viktige skjebnekampene.

VI TRENGER STØTTE FRA TRIBUNEN MER ENN NOEN GANG TIDLIGERE!

Gutta kommer til å kjempe om hver eneste ball, og vise frem mer god håndball slik vi vet vi kan på vårt beste. Så det er verdt å få med seg søndagens kamp. Og ta gjerne med deg noen slik at det aldri er noe tvil om hvem som eier Nøtterøyhallen!

HUSK AT KAMPSTART ER ALLEREDE KL. 16.00!

Sted

Nøtterøyhallen

Grindstuveien 30, Nøtterøy

Powered by Google

Du kan åpne adressen Grindstuveien 30, Nøtterøy i Google Maps eller Apple Maps programmet.