Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Anna Ternheim

Anna Ternheim

Tider

  • Torsdag 10. mars 2016, fra 20:00

Billetter

Nettkjøp

Voksen: 350,-

Svenske Anna Ternheim er kjent for sine lett melankolske tekster og følsomme, varme vokal. Siden hun ble kåret som Beste nykommer under Grammy Awards i 2004 har hun rukket å bygge seg opp en stor fanskare og sluppet flere album.

Etter fire års pause lanserte hun sitt femte album ”For The Young” i november. Det er spilt inn i Stockholm og New York. For denne innspillingen har Anna gjenforent seg med våpendrager og produsent Andreas Dahlbäck, som også produserte de to første platene. Dette blir oppfølgeren til "The Night Visitor" (2011), som fikk en femmer i VG: "Mykt, vart og intenst, med en stemme som fremdeles smått klinger Ane Brunsk".

Anna Ternblom har vært nominert flere ganger til Swedish Grammy Awards og har høstet inn spesielt gjeve titler som Beste nykommer og Beste kvinnelige artist. I tillegg har hun gjort seg kjent internasjonalt med soundtrack til TV-seriene Greys Anatomi og Wallander samt til spillene The Signal og Silent Hill: Downpour. Den for tiden New York bosatte artisten har også gjort seg bemerket med duetter med bl.a. Jerry Williams og Dave Ferguson.

Mer informasjon her

Sted

Nøtterøy kulturhus

Tinghaugveien 14, Nøtterøy

Powered by Google

Du kan åpne adressen Tinghaugveien 14, Nøtterøy i Google Maps eller Apple Maps programmet.