Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Chat Noirs Skygger

Chat Noirs Skygger

Bildet er hentet fra Facebook-arrangementet.

Tider

  • Onsdag 26. oktober 2016, fra 18:00

Chat Noirs Skygger spilles på:

  1. oktober kl. 18.00 - Bølgen Kulturhus, Larvik
  2. oktober kl. 18.00 - Bakkenteigen Kulturhus, Horten
  3. oktober kl. 18.00 - Nøtterøy Kulturhus
  4. oktober kl. 19.00 - Ælvespeilet kulturhus, Porsgrunn

Et feiende flott show med Hilde Louise Asbjørnsen som Bokken Lasson! En unik forestilling med skyggeteater, Marinemusikken og en av norges fremste artister.

Kattas Figurteater Ensemble har inngått samarbeid med sangartisten og komikeren Hilde Louise Asbjørnsen og Marinemusikken i Horten. Resultatet er en feiende flott nyskapning, en musikk-skygge-teaterforestilling, der minnene om en av Norges første og største grammofonartiser, Bokken Lasson, står sentralt. Her møter publikum Bokkens kjælighetssorger, karrieresorger og pengesorger, men hun lykkes også – i hvert fall av og til.

Sangerinnen Bokken Lasson var superstjerne i Norden, Tyskland og i Amerika på begynnelsen av 1900-tallet. Noen av sangene hennes er fremdeles kjent, som barnesangen «Tuppen og Lillemor» og kabaretvisa «Hovedø’n». Men i denne konsertforestillingen har vi pusset opp mange av slagerne fra Bokken Lassons repertoar, gitt dem ny musikalsk innpakning og modernisert språket.

Sangeren og komikeren Hilde Louise Asbjørnsen er stjernen i vårt show. Hun lever seg etter hvert så inn i Bokken Lassons sanger at hun nesten blir til henne.

Et kabaretensemble på 11 musikere fra Marinemusikken i Horten spiller under ledelse av jazzpianisten og komponisten Anders Aarum. Kattas Figurteater Ensemble skaper dramatikk og handling rundt sangnumrene gjennom skyggespill både med figurer og mennesker. Skyggene får være både komiske, poetiske, skremmende og overraskende. Dessuten har Kattas skapt en tro kopi av Bokken Lasson, en naturalistisk dukke som konkurrerer med Hilde Louise om å få være den store stjernen i forestillingen.

Billetter kjøpes hos kulturhusene.

Sted

Nøtterøy kulturhus

Tinghaugveien 14, Nøtterøy

Powered by Google

Du kan åpne adressen Tinghaugveien 14, Nøtterøy i Google Maps eller Apple Maps programmet.