Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Valentourettes

Valentourettes

Støperiet : Valentourettes

Tider

  • Fredag 16. juli 2010, fra 00:30

I 2007 sprengte Valentourettes kapasiteten på Støperiet under Kastellnatt, flere hundre kom seg ikke inn dørene, og måtte gå med uforrettet sak. I 2008 flyttet vi bandet over på en større scene i den ene av de gamle hallene på Kaldnes, og det ble nok en gang stappfullt. I 2009 satt vi dem på den største scenen på Kastellnatt, og selv da gikk det ikke å holde unna for trøkket med folk som ville se bandet.

I år er derfor Valentourettes tilbake i Støperiet for å spille konserter to dager på rad. Det vil kun selges billetter på forhånd, og om de ikke er utsolgt allerede er det derfor neppe en dårlig ide å stikke inn på billettervice.no, og skaffe seg en med det samme.

Noen spør seg kanskje hvorfor vi ikke bare setter Valentourettes på en av de store scenene på fjellet, så alle som vil kan få sett dem? Det er rett og slett av den enkle grunn at bandet heller vil spille for en stappfull og svett klubb, enn ute i sola. Og hvem kan være i uenig i det?

For de syv av dere som leser dette og som trenger videre innføring; Valentourettes er da bandet som er satt sammen av medlemmer fra både Valentinerne og Tourettes, de to gamle backingbanda til avdøde Joachim "Jokke" Nielsen, og som fremfører Jokkes låter slik de skal spilles. Høyt mens det drikkes øl.

http://www.jokke.nu/