Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Jon Balke - Solo piano

Jon Balke - Solo piano

Bildet er hentet fra Facebook-arrangementet.

Tider

  • Torsdag 12. april 2018, fra 20:00

Billetter

Nettkjøp

Jon Balke har lang fartstid på den norske og internasjonale jazzscenen og har vært delaktig i en rekke spennende prosjekter og band, som E’olen, Masqualero, Oslo 13, Jazzpunkensemblet og Jøkleba. Jon arbeidet også mye med Radka Toneff i hennes første år på scenen.

I den seinere tid har Balke gitt ut egenkomponert musikk på ECM med ulike ensembler, og i 2016 kom soloprosjektet «Warp», der Balke bruker flygelet og gjør forsiktige manipuleringer av lydlandskapet. De ulike lydlandskapene antyder verden omkring utøveren og skaper abstrakte historier som rammer inn musikken. Man kunne også kalle det lydarkitektur: På samme måte som veggene i et rom kaster lydbølgene tilbake, gjør oppsettet med flerkanalhøyttalere at det dannes rom rundt musikken som spilles på flygelet.

All About Jazz: «Balke presenterer dette eksperimentet på en høyst tiltalende måte; det subtile samspillet utvikles på en unik og organisk måte, og sluttresultatet er en av Balkes ypperste prestasjoner.» Jan Granlie i Salt Peanuts: «Innimellom får jeg en slags ‘Köln Concert’-feeling, og jeg får en fornemmelse av Keith Jarrett på sitt beste når jeg hører Balkes måte å spille på.»
Jon har høstet flotte kritikker for platene og ensemblene han har arbeidet med i de seinere år. Høsten 2017 kom det nyeste albumet med hans prosjekt Siwan. Vi gleder oss til gjenhør med Jon, nå alene på scenen i biblioteket.

Jon Balke – piano

​Alle rettigheter ved With bok & kaffe fra kl. 19.00 - 20.00

BILLETTER KR 200
URIJAZZ-MEDLEM KR 150
URIJAZZ-UNGDOM GRATIS

Sted

Tønsberg og Færder bibliotek

Storgaten 16, 3126 Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen Storgaten 16, 3126 Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.