Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Lars Vaular

Lars Vaular

Lars Vaular - 21:00 Baglerscenen

Tider

  • Lørdag 16. juli 2011, fra 21:00

Det er ingen tvil om at Lars Vaular har revolusjonert hip hop Norge med sin miks av rap og suggerende elektronisk sound som beveger seg godt over i klubb og house-genren. En hitmaker som i dag er ute med nok en hit, den Thomas Eriksen-produserte låta "Fett" vil garantert ende opp som en av årets største sommerhitter.

Med nasjonal anerkjennelse, tre strake hitsingler og Spellemannominasjon under beltet vil nok mange beskrive 2009 som det store gjennombruddsåret for bergensrapper Lars Vaular. Få var nok likevel forberedt på hitsingle og partylåt "Rett Opp Og Ned", technobangeren som åpnet 2010 med å gjøre Vaular til konge av dansegulvet og en enda større snakkis enn han allerede var.

Kjekkasen fra Bergen har allerede gitt ut platene La Hat og D'e Glede, og kom nettopp med sin tredje album "Helt om natten, helt om dagen". Her bedriver Lars Vaular norsk nybrottsarbeid hva gjelder både tekster og lydbilde. Helt Om Natten, Helt Om Dagen byr på låter i spennet mellom rendyrket hip hop og fengende technobeats, med solid popteft som binder det hele sammen. Raplåta "Kem Skjøt Siv Jensen?" har forutsigbart nok fått en hel del oppmerksomhet, mens Vaulars kommentar er at han benytter seg av FrP-koden heller enn å knekke den. Nevnte "Rett Opp Og Ned" er den mest klubbvennlige låta her, men også andre steder flørtes det med elektroniske elementer (-Utenfor Oslo, utenfor overalt" med danske Nephew, "Neeei", "Supermaria"). Melankolske "Leah", hvor bergenseren har fått med seg bysbarnet Verk og rockepresten Bjørn Eidsvåg, oser crossoverpotensiale, mens "Klokken fem om natten" (med Huntsville, Alabama-duoen G-Side) lunter av gårde i groovy soullandskap.

Kred har aldri stått spesielt høyt på Vaulars ønskeliste, og muligens er det den innstillingen som gjør at både hip hop-hoder og musikkinteresserte generelt trykker ham til sitt bryst. En enklere og mer sannsynlig forklaring er at fyren lager variert musikk det er beint fram umulig å ikke få fot for. Vi gleder oss ekstremt til å overvære stemningen foran hovedscenen til sommeren når Lars drar på med sine fengende hits.

Sted

Slottsfjellet

Slottsfjelltårnet, Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen Slottsfjelltårnet, Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.