Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Timeless Tales

Timeless Tales

Timeless Tales

Tider

  • Fredag 8. april 2011, fra 20:00

Verket "Timeless tales" for storband/skuespillere ble bestilt av Vestfold festspillene og uroppført i 2009 med skuespillere og Marine-musikkens storband. Hans Mathisen har med dette verket virkelig satt spor etter seg innenfor genren komposisjoner for storband, og på denne konsertturneen lanseres fersk CD med dette verket innspilt.
På denne konserten medvirker, foruten Marinemusikkens storband, skuespilleren Kåre Conradi og komponisten selv er en av solistene.
Tekstene i "Timeless tales" strekker seg fra 1800 - tallet frem til i dag og er skrevet av poeter som Emily Dickinson, William Wordsworth og Morten Lorentzen. Felles for disse er at alle skriver om religiøs uvisshet og tvil på en gjenkjennelig og humanistisk måte. Samtidig er også spørsmålene de stiller like relevant for oss uansett hvilken tidsalder vi lever i.
All musikken i dette verket er komponert med tekstene som referansepunkt, og er ment å høres i sammenheng. De forskjellige tekstene er knyttet opp mot hver sine satser og musikken er Mathisens reaksjon på disse. Man kan si at Mathisen går tilbake til 1800 tallets program-musikk og beveger seg musikalsk frem mot 2010.
Spørsmålene i tekstene er universelle og tidløse, musikken reflekterer en tidløs historie.

Kontakt

Urijazz

Sted

Nøtterøy kulturhus

Tinghaugveien 14, Nøtterøy

Powered by Google

Du kan åpne adressen Tinghaugveien 14, Nøtterøy i Google Maps eller Apple Maps programmet.