Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Bare Egil Band med TV-serie på NRK

Bare Egil Band med TV-serie på NRK

Bare Egil Band

Tider

  • Mandag 26. september 2011, fra 20:00

Det fenomenale enmannsorkesteret Bare Egil Band er først og fremst kjent for sine festlige tekster og sin fengende musikk, ikke minst gjennom burleske klassikere som "Arne går mot døra", "Tagging", "Sko" og "Politimester Egil". Men etter han vært vikar i Nytt på nytt en rekke ganger har teorien om at frontmannen Egil Hegerbergs også har et enormt potensial som fjernsynsunderholder vunnet stadig større fotfeste. Nå skal denne tesen settes på alvorlig prøve når han for første gang tildeles en serie i beste sendetid på NRK høsten 2011.

TV-serien skal følge Egil med fullt band på turné høsten 2011 i kjølvannet av den spektakulære utgivelsen Norge på kryss og tvers - volum 1, en musikalsk reise gjennom et tverrsnitt av Norge. Onsdag 14. September følger NRK Bare Egil Band til Kulturhuset på Nøtterøy hvor det blir urframføring på Nøtterøys splitter nye sang, spesialskrevet av Egil til denne kvelden. Hvis alt går som det skal, vil den også bli å finne på Bare Egil Bands neste album Norge på kryss og tvers - volume 2 som er planlagt sluppet i november.
Turneen styres av Egils livsmotto "Alt er like bra". Hva han spises dikteres av terningkast ettersom all mat er like god. Arrangøren får bestemme hva han skal ha på seg på scenen siden alle kostymer er like fine. Ettersom all musikk også er like bra, får arrangøren velge fritt en coverlåt bandet skal øve inn på lydprøven og framføre på konserten. Arrangøren stiller i tillegg med en lokal musiker på et obskurt instrument som blir invitert med på scenen for en sang eller to. I tillegg skriver Egil en splitter ny sang med lokal tematikk til hver eneste konsert.
Det er denne prosessen NRK skal henge med på og dokumentere. Til hver konsert vil Egil gjøre research på de lokale forhold for å skreddersy repertoaret ytterligere. Han ønsker å gjøre seg kjent med de lokale seder og skikker og utforske hva nærmiljøet har å by på. Han vil spise hjemme i private hjem og utforske det lokale næringsliv og lokalmiljøene på sitt eget vis med sitt aparte utseende og sin snodige oppførsel.

Sted

Nøtterøy kulturhus

Tinghaugveien 14, Nøtterøy

Powered by Google

Du kan åpne adressen Tinghaugveien 14, Nøtterøy i Google Maps eller Apple Maps programmet.