Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Skaperverkets kulturkafé: Knut Anders Sørum

Skaperverkets kulturkafé: Knut Anders Sørum

Bildet er hentet fra Facebook-arrangementet.

Tider

  • Torsdag 29. september 2016, fra 19:00

Skaperverkets kulturkafé presenterer: Knut Anders Sørum!

Knut Anders er en stor vokalist og låtskriver, som i nærmere 20 år har formidlet musikk. De siste årene har han dukket ned i låter på sin egen dialekt, nemlig totning.

Med et Prøysenalbum i 2010, som bringer Prøysens dybde og melankoli til nye høyder, og et soloalbum fra 2013 med egne låter, har han høstet femmere og seksere på terningen fra anmeldere landet rundt. TV-opptredener, konsertturneer, platekontrakter og nye muligheter rundt hver sving, er alle høyst fortjente opplevelser for Knut Anders. I 2014 gjorde han support for Stevie Wonder på Kongsberg Jazzfestival. Vi trenger egentlig ikke si mer.

I 2016 kommer han med to nye plater. Han gjør Stjernekamp på NRK1, men han dukker også opp på Skaperverket, noe vi er veldig stolte av. Dette er ikke første gang han bidrar for Frelsesarmeen i Tønsberg. Han var gjestesolist på vårt eget gospelensemble Tehillah sitt album "23". Han har også vært solist på Frelsesarmeens julekonsert i Domkirken. Knut Anders gleder seg til å komme tilbake til Vestfold, og vi gleder oss til å møte ham. Det bør du også gjøre, for dette blir en fantastisk kveld med soul, hjerte og musikalitet. Med seg på scenen har han gitarist Knut Bjørnar Asphol.

Åpen kafé fra kl 19.00. Konsertstart kl 20.00.
Gratis inngang, med mulighet for å gi en gave til Frelsesarmeen

Sted

Fretex-butikken og Skaperverket

Nedre Langgate 19, Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen Nedre Langgate 19, Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.