Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Skaperverkets kulturkafé: Humming People

Skaperverkets kulturkafé: Humming People

Bildet er hentet fra Facebook-arrangementet.

Tider

  • Torsdag 27. oktober 2016, fra 19:00

Skaperverkets kulturkafé presenterer: Humming People!

Humming People er et liveband i særklasse. I tillegg til ordinære konserter og festivaler har de i samarbeid med Frelsesarmeen turnert i en rekke av landets fengsler. Dette har ikke bare gitt nærkontakt med publikum; strenge sikkerhetskontroller har utviklet spesielt perkusjonen til å omfatte alt fra pappesker til søppelspann. Nå kommer de til Skaperverket.

Med Johnny Cash og Bob Dylan som inspirasjonskilder, møttes disse fire guttene på en låve for å synge, spille og skrive sanger. Det var noe spesielt som skjedde da den amerikanske tradisjonsmusikken kom i møte med den norske kulturen på Toten. Selv om det hørtes amerikansk ut, var det noe som var annerledes. Guttene gikk ikke i boots og skinnvest, men med høyvannsstøvler og lusekofte. Tekstene var ærlige og historiefortellende. Det smakte jordnært og godt på ekte countryvis, men de sang om noe mer enn bare "highways and guns", det norske livet fikk også plass. Du kunne rett og slett ane lukten av stabbur og fjøs da disse gutta spilte, og slik er det fortsatt. Humming People har funnet sitt eget og unike uttrykk. De appellerer til ung som gammel, nordmann som amerikaner. To kulturer har krasjet på underfullt, vakkert vis.

Humming People består av Joakim Hansen, John Hjeldsbakken, Øyvind Bergsaune og Christer Slaaen. De er gode venner av Frelsesarmeen, og har gjort en rekke spillejobber for arméen. Som for eksempel over 100 konserter i ulike fengsel over hele landet i samarbeid med Frelsesarmeens fengselsarbeid.

I mai lanserte de sitt fjerde album, kritikerroste "Caravelle". Med dette fortsetter de å begeistre sitt stadig voksende publikum, og på Skaperverkets kulturkafé får du muligheten til å forstå hvorfor. Vi tror du umiddelbart vil bli betatt av musikken, spillegleden, kvaliteten og den enorme musikaliteten hver og en av gutta har i seg. De bytter instrumenter, synger flerstemt og gir liv til hver eneste låt. Denne opplevelsen må du få med deg!

Kafeen åpner kl 19.00 med fristende kaker og kaffedrikker. Konserten starter kl 20.00.

Gratis inngang.

Mens vi venter, hør dem her:

https://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_2169907803&feature=iv&src_vid=6AP2yWyk3Wk&v=CXuKpPdPfdk

https://www.youtube.com/watch?v=6AP2yWyk3Wk

https://www.youtube.com/watch?v=JHUSWPLa1H0

Og her kan du lese en artikkel med gutta på jobb i Oslo fengsel: http://bit.ly/2e5WMrR

Sted

Fretex-butikken og Skaperverket

Nedre Langgate 19, Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen Nedre Langgate 19, Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.