Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Tour of Norway for kids

Tour of Norway for kids

Bildet er hentet fra Facebook-arrangementet.

Tider

  • Søndag 17. juli 2016, fra 13:00

Søndag 17. Juli er vi tilbake i Norges eldste by! I Tønsberg møter vi alltid engasjerte kids og fantastisk publikum, og vi satser på at 2016 ikke blir et unntak! Så her gjelder det å feste hjelmen og stramme bremsene, dra med seg hele familien og gi full gass ute i løypa!

Møt opp kl. 13:00 for registrering og utdeling av startnummer og t-skjorte. Alle som deltar vinner, og får også en haug med premier i det målstreken krysses og dere går i mål. Når alle har gjennomført trekker vi fire heldige vinnere av nye sykkeltrøyer, samt én heldig vinner av en ny barnesykkel fra Nakamura! Vi trekker tilfeldig på startnummer, eneste kriteriet for å kunne vinne er at man er tilstede under premieseremonien!

Tv2 er med og lager en flott reportasje fra arrangementet, denne blir sendt under Tour de France-sendingen et par dager etter vi blir filmet!

Ta gjerne bilder før, under og etter arrangementet, merk med hashtag #tourkids og legg ut på Facebook, Twitter eller Instagram. Årets beste bilde vinner en splitter ny sykkel fra Nakamura!

Sted

Tønsberg torv

Torvet, Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen Torvet, Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.