Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Gratis konsert med Sveve siste søndag i vinterferien

Gratis konsert med Sveve siste søndag i vinterferien

Bildet er hentet fra Facebook-arrangementet.

Tider

  • Søndag 25. februar 2018, fra 13:00

Billetter

Nettkjøp

Siste søndag i vinterferien får vi besøk av Sveve som holde er fantastisk gratis konsert hos oss.

Nære stemningsbilder i tekst og musikk inspirert av jazz, folketoner og visesang fremføres av musikkere med lang erfaring. Alle tekstene er på nynorsk, så kom og føl på ekte Norsk Feel Good musikk.

Vi har enkel servering i restauranten fra kl. 13.00. Kom inn i fra vinterkulden og smak på vår deilige, varme suppe eller kos deg med en god kopp kaffe og et himmelsk stykke kake i en av våre myke sofaer. Konserten starter kl. 15.00 i Pensjonatet.

Meny

Skalldyrs bisque med reker, fennikel og eplesalat
Serveres som alltid med deilig hjemmelaget brød og godt smør ved siden
Kr. 225,- pr. person

Hasselnøttkake
Deilig, saftig kake med hasselnøtter
Kr. 50,- pr. person

Bestill gjerne bord på forhånd ved å kontakte resepsjonen på tlf. 33 39 00 48 eller send en e-post til post@engo.no.

Eller ta det på sparket og kom innom. Alle er hjertelig velkomne!

Begrenset åpningstid i resepsjonen i anledning vinterferien. Åpen fra kl. 08.00 - 16.00 mandag til fredag. Rekker du ikke snakke med oss, kom fortsatt innom på søndag 25. februar!

Dette er Sveve

Anne Grimstad Fjeld er vokalist og tekstforfatter i Sveve. Hun har i en årrekke arbeidet som sanger og tekstforfatter. Hun har blitt nominert til Spellemannprisen for årets barneplate og Edvardprisen for beste tekst til musikkutgivelse. Hun har holdt konserter i alt fra små grendehus til Oslo konserthus.

Oddbjørn Aase er et anerkjent musikernavn i Telemark. Han behersker mange instrumenter og har lang erfaring som komponist. I Sveve er det hovedsaklig trommer Oddbjørn spiller, men han kan fort ta frem både trekkspill og bass. Han har spilt med Telemarksbandet E76 siden 1999.

Torgeir Hefre spiller tangenter og tonesetter Annes tekster. Han har vært fast pianist i Notodden Bluesband siden bandet ble etablert, og har spilt med en rekke store navn i bluesmiljøet. Han har erfaring fra ulike musikalske stilarter som storband, småjazz, dansemusikk, folkemusikk, mm.

Erling Eriksen spiller både gitar og bass i Sveve. Han har gjennom årene spilt med en rekke ulike band som Terry Lehns og M-band. Erling, Torgeir og Oddbjørn har spilt sammen i en rekke musikalske sammenhenger i Midt- og Vest-Telemark.

Sted

Engø Gård

Gamle Engøvei 25, Tjøme

Powered by Google

Du kan åpne adressen Gamle Engøvei 25, Tjøme i Google Maps eller Apple Maps programmet.