Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Carte Blanche: Corpse De Walk

Carte Blanche: Corpse De Walk

Carte Blanche: Corpse De Walk

Tider

  • Søndag 18. september 2011, fra 19:00

Carte Blanche - Norges nasjonale kompani for samtidsdans - presenterer Corps de Walk av Sharon Eyal og Gai Bachar - en hypnotisk forestilling som begeistret en fullsatt Grieghallen under Festspillene i juni.

  1. september får du se kompaniet i Oseberg Kulturhus som futuristiske figurer i unisone, pulserende konstellasjoner skape en suggererende danseforestilling - 55 minutters godteri for øyet, i følge kritikerne.

Corps de Walk handler om å gå, om å bevege seg, om en statisk tilstand med spesielle momenter og små nyanserte forandringer i kroppsføringen. De tolv danserne er uniformert i hudfargede drakter, hvitt hår og hvite kontaktlinser. Plutselige individuelle utfall, i dansen og i muskelspillet øynes, før det like raskt forsvinner inn i en stram regissert linje, eller i en tilsynelatende kaotisk formasjon der danserne likevel har full kontroll.

Forestillingen drives frem av Ori Lichtiks elektronicabeat - nådeløs, vakkert og variert, med musikk som spenner fra klassiske Debussy til nåtidens Ol' Dirty Bastard, Aphex Twin og David Lynch. Du vil kunne kjenne igjen både hip hop og klassisk ballett i denne energiske forestillingen.

Sted

Oseberg kulturhus

Ollebukta 3, 3126 Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen Ollebukta 3, 3126 Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.