Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Medlemsmøte Vestfold Parkinsonforening

Medlemsmøte Vestfold Parkinsonforening

Tider

  • Torsdag 28. april 2016, fra 18:30

Endelig har vi fått muligheten til å få besøk av styreleder i Norges Parkinsonforbund Knut Johan Onarheim!

Han har ledet styret i Norges Parkinsonforbund og altså stått i ledelsen i årene hvor forbundet har ekspandert veldig og blitt en seriøs samtalepartner for helsemyndighetene. Onarheim er svært engasjert i parkinsonsaken og det har ført ham til internasjonale oppgaver også. Bl.a. har han i flere år vært leder av den europeiske sammenslutningen av parkinsonforbund; EPDA. Han har hatt, og har, verv også innen andre organisasjoner. Han er advokat med praksis og opphav i Bergen. Han er opptatt av viktigheten av at hver enkelt som er rammet av parkinson skal ha det absolutt beste tilbudet slik at man får en best mulig livskvalitet i hverdagen.

Han skal fortelle om forbundets arbeid – hvilke mål er nådd de siste årene, hvilke mål er under arbeid og hva sier arbeidsprogrammet for 2016-17? Kom og hør og kom med innspill! NPF er forbundet for alle som er berørt av parkinson; enten de har diagnosen selv eller er pårørende.

HUSK påmelding

Pga den gunstige økonomiske situasjonen foreningen er i i 2016, har styret bestemt at vi i år IKKE skal be om egenandel på medlemsmøtene

Sted

Slottsfjellsmuseet

Farmannsveien 30, Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen Farmannsveien 30, Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.