Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Medlemsmøte Vestfold Parkinsonforening

Medlemsmøte Vestfold Parkinsonforening

Tider

  • Torsdag 28. april 2016, fra 18:30

Endelig har vi fått muligheten til å få besøk av styreleder i Norges Parkinsonforbund Knut Johan Onarheim!

Han har ledet styret i Norges Parkinsonforbund og altså stått i ledelsen i årene hvor forbundet har ekspandert veldig og blitt en seriøs samtalepartner for helsemyndighetene. Onarheim er svært engasjert i parkinsonsaken og det har ført ham til internasjonale oppgaver også. Bl.a. har han i flere år vært leder av den europeiske sammenslutningen av parkinsonforbund; EPDA. Han har hatt, og har, verv også innen andre organisasjoner. Han er advokat med praksis og opphav i Bergen. Han er opptatt av viktigheten av at hver enkelt som er rammet av parkinson skal ha det absolutt beste tilbudet slik at man får en best mulig livskvalitet i hverdagen.

Han skal fortelle om forbundets arbeid – hvilke mål er nådd de siste årene, hvilke mål er under arbeid og hva sier arbeidsprogrammet for 2016-17? Kom og hør og kom med innspill! NPF er forbundet for alle som er berørt av parkinson; enten de har diagnosen selv eller er pårørende.

HUSK påmelding

Pga den gunstige økonomiske situasjonen foreningen er i i 2016, har styret bestemt at vi i år IKKE skal be om egenandel på medlemsmøtene

Sted

Slottsfjellsmuseet

Farmannsveien 30, Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen Farmannsveien 30, Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.