Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Hjemme Alene

Hjemme Alene

Bildet er hentet fra Facebook-arrangementet.

Tider

  • Torsdag 13. juli 2017, fra 23:00
  • Fredag 14. juli 2017, fra 23:00
  • Lørdag 15. juli 2017, fra 23:00

Når vi stenger Slottsfjellet for kvelden åpner vi dørene på Støperiet, med Hjemme Alene som vertskap fortsetter festen hele natten! De har funnet frem til den perfekte blandingen av DJs og gjort om Støperiet til en jungel fylt av musikk som gjør at du ikke vil være noen annen plass i verden enn på dansegulvet!

Torsdag – Club Juicy + Q&I
Fredag – Danby Choi, Superkind, Spilt Melk og Berlesconi
Lørdag – KUUK klubb

CC: 100kr
Aldersgrense 23 år.

Torsdag 13. juli
Club Juicy + Q&I

Det høres kanskje rart ut å være eksperter på fest, men det er dét Patski Love og Chris Stallion faktisk er. Som to halvskrullete vitenskapsmenn vet disse to nemlig 110% hvordan man skal få alt til å klaffe når det kommer til stemning.
I over 12 år har Love & Stallion holdt det gående på Oslos beste klubber og i utlandet.Masse fantastisk musikk i sjangrene Hip Hop og R&B er det som gjør Patski Love og Chris Stallion til landets aller fremste bak spakene, og med et sterkt ønske om å få deg til å føle deg vel og ha det gøy selv er Club Juicy fortsatt de saftigste festfolka i landet vårt

Q&I er en DJ-duo bestående av Sabrina Qleopatra og Ida Helene. Den ferske duoen har allerede rukket å fylle dansegulvet på klubber som Blå, Stratos, Hysj og H&M Loves Music. De spiller en fin blanding av gamle skatter og nye perler, og sjangermessig går det stort sett i R&B, Pop og Hip hop. Q&I sverger dog også til en god dose «guilty pleasures» - til publikums store begeistring - da det ender ofte opp med allsang og hender i været på dansegulvet når disse jentene slår seg løs bak spillerne.

Fredag 14. juli
Danby Choi, @Superkind, Spilt Melk og Berlesconi

Danby Choi (24) er resident DJ på den ærverdige technoklubben The Villa i Oslo og har spilt på klubber i hovedstaden siden han var 18 år. Men det er i de senere årene at han har stadfestet sin posisjon som DJ, med en rekke vellykkede klubbkonsepter og -kvelder. Typisk for spillestilen er at den er full av overraskelser og på tross av sjangernormer for å skape dynamikk.

Kim Dürbeck og Rulefinn, to vinylnørds med over 15 år spilleerfaring og en forkjærlighet for blast beat og afrikanske trommer, etablerte Superkind-konseptet da de spilte sammen på en liten klubb i Tokyo i fjor, og slapp en 12» på Rulefinns label Finnitus kort tid etter dette. DJ-settene deres seiler elegant mellom Disco, Funk, Techno og soul, sånn ca.

Renée Reif og Kristina Holt har i flere år fått Oslo til å danse på hver sin kant, før de utvekslet spillelister og innså at de elsker den samme musikken. Dermed føltes det eneste naturlige å slå seg sammen — og Spilt Melk ble født. Med basstung elektronika, deep house og mørke funky tunes vet duoen akkurat hva de ønsker å formidle på dansegulvet.

Berlesconi (29) har et stort hjerte for elektronisk musikk med paralleller i house, techno og ambient. Lasse som han egentlig heter er dypt interessert i housekultur og spiller musikk som du nødvendigvis ikke alltid har hørt før men får deg til å danse i timesvis.

Lørdag 15. juli
KUUK klubb

KUUKENE ER TILBAKE PÅ SLOTTSFJELL FOR NO DIGG KLUBBING PÅ KVELDEN OVER ALLE KVELDER. LØRDAG. DE SKAL SPILLE EL DIGGOS HIPPOS POPPOS I ALLE FARGER, FASONGER OG AGGRESJONS-VARIASJONER. GUILTY BLIR DET OGSÅ.

LA OSS BARE SETTE STEMNINGA FOR SOMMEREN SÅNN ORDENTLIG NÅ. IKKE SANT. DET GIR MENING.

VI ELSKER DERE OG DERE ELSKER OSS. DETTE VIL MULIGENS FÅ ELEMENTER AV KONSERT MEN ER ET SÅKALT DJ-SET MED GRARANTERT INNSLAG FRA EN VAKKER MANN MED TROMME I SKRITTET. WINK WINK OG WEGUE WEGUE ALL NIGHT LONG

Sted

Støperiet

Rambergveien 5, Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen Rambergveien 5, Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.