Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Guidet opplevelses tur med RIB fra Verdens Ende til Færder Fyr

Guidet opplevelses tur med RIB fra Verdens Ende til Færder Fyr

Bildet er hentet fra Facebook-arrangementet.

Tider

  • Søndag 28. august 2016, fra 13:00

Billetter

Nettkjøp

Turen er åpen for alle som vil være med fra 7 år og oppover. Turene legges opp slik at de som er minst komfortable skal trives.

Prisen for båtturen er 500 ink MVA NOK pr person og den varer ca 1 time og 30 minutter inkludert landgang og guiding på Tristein hvor Færder Fyr står (vi slipper dessverre ikke opp i fyret)
Vi må ha minst 8 påmeldte passasjerer for å avholde turen. Vi tar med 12 passasjerer pr tur og vi kjører flere turer etter hverandre hvis nødvendig.

Alle passasjerer får utdelt redningsdresser som flyter, er vannavstøtende og varme. Er det ruskevær har vi også skibriller. Ha gjerne på skotøy som kan tåle en liten sprut vann.

Ruta:

  • Vi starter med noen trange passasjer tett på svaberg ut fra Verdens Ende, deretter tar vi et havstrekk rett bort til Tristein Færder og går i land der og forteller litt om livet på Fyret, så setter vi kursen mot Storefærder og forteller litt om livet der (men går ikke i land), så fortsetter vi mot Sandø, forbi Tjønneberget (tett på land) og tilbake til Verdens Ende.

Betaling gjøres med VISA eller VIPPS på brygga. Vi tar ikke kontanter.

Sted

Færder Nasjonalparksenter - Verdens Ende

Helgerødveien 590, Tjøme

Powered by Google

Du kan åpne adressen Helgerødveien 590, Tjøme i Google Maps eller Apple Maps programmet.