Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

The Pink Robots

The Pink Robots

Kastellscenen : The Pink Robots

Tider

  • Fredag 16. juli 2010, fra 15:30

Årets Urørtvinner The Pink Robots har kun ett klart mål, nemlig å få folk til å føle seg bra gjennom musikken sin. Med dette som utgangspunkt, har de gjennom 2009 jobbet med å skape den varme og sjarmerende musikken de nå presenterer.

Alle som har prøvd vet at det er vanskelig å finne nye måter å utrykke seg på gjennom musikk. Ved å gi de siste fem tiårs musikkhistorie en liten tvist og en vri har det allikevel utviklet seg et ganske spesielt utrykk som medlemmene i The Pink Robots er svært stolte av.

Sjangermessig plasseres bandet under pop, med fokus på flotte melodier som klokkerent forener manne- og kvinnevokal i de fleste låtene.
Bandet fikk uventet drahjelp i løpet av 2009 da NRKs Urørt la sin elsk på låta "Curly", og likegodt valgte å liste denne på P3. Siden den gang har bandet jobba intenst og føler nå de har mye mer å by på enn "just a boy with curly hair" !

URØRT MENER:
"På papiret er "Curly" en helt latterlig usannsylig miks av 60-70-80-90-00-tallet. Men som lydbølger og stakkato brekk, chop-chop-riff, atmosfæriske breakdowns, pompøse mannsstemmer og sylfrekk kvinnevokal dras det hele i land med en helt uforståelig popmagi. Kinks? Stars? Muse? Gang of Four? A-ha!? Ja."

http://www.myspace.com/thepinkrobotsnorway

Sted

Slottsfjell