Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

The Pink Robots

The Pink Robots

Kastellscenen : The Pink Robots

Tider

  • Fredag 16. juli 2010, fra 15:30

Årets Urørtvinner The Pink Robots har kun ett klart mål, nemlig å få folk til å føle seg bra gjennom musikken sin. Med dette som utgangspunkt, har de gjennom 2009 jobbet med å skape den varme og sjarmerende musikken de nå presenterer.

Alle som har prøvd vet at det er vanskelig å finne nye måter å utrykke seg på gjennom musikk. Ved å gi de siste fem tiårs musikkhistorie en liten tvist og en vri har det allikevel utviklet seg et ganske spesielt utrykk som medlemmene i The Pink Robots er svært stolte av.

Sjangermessig plasseres bandet under pop, med fokus på flotte melodier som klokkerent forener manne- og kvinnevokal i de fleste låtene.
Bandet fikk uventet drahjelp i løpet av 2009 da NRKs Urørt la sin elsk på låta "Curly", og likegodt valgte å liste denne på P3. Siden den gang har bandet jobba intenst og føler nå de har mye mer å by på enn "just a boy with curly hair" !

URØRT MENER:
"På papiret er "Curly" en helt latterlig usannsylig miks av 60-70-80-90-00-tallet. Men som lydbølger og stakkato brekk, chop-chop-riff, atmosfæriske breakdowns, pompøse mannsstemmer og sylfrekk kvinnevokal dras det hele i land med en helt uforståelig popmagi. Kinks? Stars? Muse? Gang of Four? A-ha!? Ja."

http://www.myspace.com/thepinkrobotsnorway

Sted

Slottsfjell