Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Et igangsettingskurs for alle slags skrivelystne

Et igangsettingskurs for alle slags skrivelystne

Bildet er hentet fra Facebook-arrangementet.

Tider

  • Mandag 30. mai 2016
  • Onsdag 1. juni 2016

Billetter

Nettkjøp

Et igangsettingskurs for alle slags skrivelystne:
30. mai - 1. juni 2016

Hvordan komme i gang?
Hvordan sette fart i en skriveprosess?
hvordan starte et prosjekt,
hvordan finne språket,
hvordan gripe tak i det?

Mange skrivelystne strever for å komme i gang. Mange skribenter legger for mye vekt på inspirasjonen som sjelden kommer. Mange journalister og fagskribenter stopper ofte opp når de skal skrive, spesielt når det kommer til å skrive egne tanker, egne slutninger, egne funn. Mange diktere sitter ofte og venter på diktet. Mange studenter og forskere tror de må vite alt de skal skrive på forhånd og hvor de skal før de kan sette i gang. De fleste som skriver strever med prokrastingering og utsettelsestaktikker for å unngå å begynne. Men det fins håp og muligheter.

Det fins en hel drøss teknikker, strategier og tilnærmingsmetoder for skribenter som de fleste ikke er klar over. Og det fins mange måter å skrive på også for fagfolk. Disse grepene kan være nyttige for å få ideer også, skrivingen kan bli en måte å tenke på, prøve ut ting på, undersøke gjennom. Derfor kan alt fra fagfolk, fagskribenter, journalister, forfattere og skrivelystne ha både glede av og nytte av et skrivekurs med fokus på teknikker og strategier for å komme i gang, for å gå inn i såpråket og for å kunne bruke språket som verktøy og forskningsredskap. Dette er et kurs som hvem som helst kan ha glede av.

Gro dahle har holdt kurs både på forfatterskolene i Sverige og Norge, på kunsthøyskolene og på læresteder slik som Handelshøyskolen, ved NTNU i Trondheim og på universitetene i både Tromsø og Oslo og har god erfaring med å sette i gang skriving som har stoppet opp, skriving som har kjørt seg fast, skriving som bare trenger å lekes i gang, hjelpes i gang, slippes løs. Av og til på disse kursene skjer det oppdagelser og nye og overraskende sprang skjer i tankene. Av og til begynner tekstene å rulle og prosjektene å folde seg ut.

Påmelding sendes til:
jorunn@tekstuniverset.no
Tlf: 97123102

Sted

Hotell Borge

Husøyveien 29, Husøysund

Powered by Google

Du kan åpne adressen Husøyveien 29, Husøysund i Google Maps eller Apple Maps programmet.