Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Grunnleggende Ecoprint

Grunnleggende Ecoprint

Bildet er hentet fra Facebook-arrangementet.

Tider

  • Fredag 14. oktober 2016, fra 17:00

Kanskje har du sett andres arbeider på internett og tenkt dette ser flott ut, det må jeg lære. Kanskje har du begynt å prøve ut på egenhånd, uten å lykkes helt. Kurset egner seg for nybegynnere eller de som er i startgropen. På dette kurset kommer du til å lære grunnelggende teknikker for å få velykkede ecoprint. Jeg kommer til å gjennomgå, vise og forklare forskjellige måter å jobbe med printing på, og dele av mine erfaringer.

Første del av kurset, fredag 14 okt kl 17, samles vi på Galleri Verftsporten. Denne dagen er hovedsakelig satt av til å printe på papir. Det er en umiddelbar og spennende opplevelse, som er svært godt egnet til å forstå og se hvordan de forskjellige bladene avgir farge. I tillegg blir du godt kjent med hvilken effekt de mest brukte mineralstoffene vi bruker i ecoprint har på cellulosefiber. Mens trykkene ligger og godgjør seg i kjelen, skal vi forberede tekstilene som vi skal trykke på neste dag.

Annen del av kurset, lørdag 15 okt kl 12, samles vi igjen. Denne dagen er satt av til å jobbe med tekstil. Jeg kommer til å demonstrere prinsipper for å lykkes, og så setter du i gang selv, med min veiledning. Det er rom for å eksperimentere og prøve ut. Nå kan du printe på medbrakte tekstiler som f.eks thights og t.shirts. Vi skal kun jobbe med cellulose fiber. (Fortrinnsvis papir og bomull. Prøv gjerne på bambus, hemp, lin og viskose også)

Kursavgift 1750,- (Fredag 18.00- 21.00 Lørdag 12.00- 17.00, kanskje jobber vi til 18?) Kursavgiften dekker, i tillegg til undervisning og bruk av lokale, lån og forbruk av alt utstyr du trenger, samt 50 cm ferdig bearbeidet bomullsstoff til prøvelapper. Jeg kommer til å ha med et lite utvalg blader, men du bør også sørge for å ha med en del selv. Du må også ha med tekstil til å jobbe med. Jeg serverer en enkel vegetarrett på lørdag med brød. I tillegg til kaffe og noe søtt og bite i.
Bindene påmelding til tstormer@gmail.com Minimum 5- max 8 deltagere.Ytterligere info etter innbetaling og påmelding.

Sted

Galleri Verftsporten

Nedre vei 14, Horten

Powered by Google

Du kan åpne adressen Nedre vei 14, Horten i Google Maps eller Apple Maps programmet.