Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Hypnoseshow med Henry Leander og Helle D Broughton

Hypnoseshow med Henry Leander og Helle D Broughton

Tider

  • Fredag 9. oktober 2015, fra 19:30

Billetter

Gratis

Helt nytt show med to hypnosisører! Få med deg premieren!

Billetter kr 220,- for voksne, kr 110,- for studenter (gyldig studentbevis må vises i døren). Billettsalgkommer på billettservice.no, på Narvesen og 7-eleven.

Eventuelle resterende billetter selges i døren. Når billettene først er utsolgt, er det helt fullt. Vi kan dessverre ikke reservere plasser uten forhåndskjøpte billetter.

Følg med på Facebook: https://www.facebook.com/events/349036998634045/

Henry Leander Andersen og Helle D Broughton er to av Norges mest benyttede hypnotisører og starter der hvor andre hypnotisører avslutter! Kom for å SE, eller BLI showet -etter som dette er din TRANSE til å bli kvelden stjerne!

Et hypnoseshow er ikke bare underholdende, det er overraskende og fascinerende. Du kan aldri på forhånd vite hva som kommer til å skje, da de som blir hypnotisert uttrykker sin egen oppfattelse av virkeligheten. Når du ser en du kjenner godt plutselig lever ut sine skjulte sider, og fantasien deres virkelig er aktiv, kan det være vanskelig å holde latteren tilbake.

Henry og Helle har til sammen hypnotisert over 35 000 mennesker siste 10 årene, og med sine raske hypnotiske teknikker, og sin underholdende originale stil vil du garantert få deg en god latter.

Showet er bygd opp til å gi et nært samspill med publikum, samt et høyt fokus på at alle deltagere sitter igjen med en positiv opplevelse.

Sted

Papirhuset Teater

St. Olavs gate 16, Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen St. Olavs gate 16, Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.