Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Humorgalla - Tommy Steine, Jon Niklas Rønning m.fl

Humorgalla - Tommy Steine, Jon Niklas Rønning m.fl

Bildet er hentet fra Facebook-arrangementet.

Tider

  • Lørdag 2. desember 2017, fra 21:00
  • Fredag 8. desember 2017, fra 21:00

Billetter

Nettkjøp

Opplev flere av landets fremste komikere sammen med duoen fra Bye & Rønning, Jon Niklas Rønning og Ole Morten Aagenæs. Showene inneholder humor og musikk i en herlig kombinasjon. Her er det bare å velge sin favoritt!

Tommy Steine
Tommy begynte sin komiker karriere allerede i 1994, og er således en av de standupkomikerne som har holdt på lengst! Siden starten har Tommy rukket å ha mer enn 3000 liveshow og forestillinger. I tillegg har Tommy jobbet på TV som programleder og skuespiller i over 12 år, og med det rukket å vært med i over 200 tv programmer hovedsaklig i TV2.

Som komiker, er Tommy i dag først og fremst populær for sin unike kontakt med publikum, og evnen til å lage de fleste tekster enten det er i firmasammenheng eller på livescene. Tommys tolkninger av alle ulike dialekter og språk må også trekkes frem.

Jon Niklas Rønning
Med sin unike evne til å parodiere, improvisere og ironisere er han alltid dagsaktuell og er en av landets mest populære humor-musikalske artister. Hans treffsikre parodi på Ole Paus dukker opp i et langt repertoar som har sikret ham flere Komipriser.
Rønning opptrer ofte med makkeren Ole Morten Aagenæs, en av landets beste pianister og vokalister som sikrer en lekker musikalsk ramme.

Rasmus Wold
Rasmus er en ung komiker som allerede er godt etablert i standup-miljøet, der han hadde sitt gjennombrudd under Lattergalla 2016 sammen med bl.a. Otto Jespersen, Hans Morten Hansen og Jon Niklas Tønning.

Pris: 420,- + avg.
Dørene åpner: 20.45
Aldersgrense 18 år

Vi tilbyr også pakke - med mat og show.

Quality Hotel Tønsberg: Fra 1095,- inkl.en fantastisk julebuffet
Ta kontakt på julebord@choice.no

The Sense Tønsberg: Fra 895,- Velg din julefavoritt inkl. dessert
Ta kontakt på booking@thesense.no

Sted

Oseberg kulturhus

Ollebukta 3, 3126 Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen Ollebukta 3, 3126 Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.