Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Pappa!

Pappa!

Pappa!

Tider

  • Torsdag 16. september 2010, fra 20:00

Hvem sin idé var egentlig denne familieforøkelsen og hva skjer når to blir flere? Dette skal Sven Nordin finne ut når han entrer scenen med det humoristske showet PAPPA! Forestillingen følger i samme spor som suksessforestillingen Hulemannen, som er blitt spilt over 300 ganger og sett av over 150 000 publikummere.

  • Kona mi, Torild og jeg spesielt hadde gledet oss tilroligere dager nå som tvillingene er blitt voksne og flyttet ut, men nå blir temaet om vi ikke snart burde bli besteforeldre brakt på banen. Dette er utgangspunktet for forestillingen PAPPA! hvor jeg gjennom tilbakeblikk mimrer over våkenettene, hormoner, "trille- trender", i det hele tatt, hva kvinnen og mannen går igjennom når familien skal utvides, sier Sven Nordin.
    For når to blir til fire er det mange rare tanker som farer gjennom hodet til en blivende far. Bleieskift og våkenetter virker liksom så fjernt bare måneder tidligere, men plutselig er en annen virkelighet deiset ned i hodet på den nybakte faren. Dette blir det gjenkjennelig humoristiske situasjoner og tanker av, som Sven Nordin har samlet i sitt nye show PAPPA!
    Landsdekkende turne
    PAPPA! vil ha premiere i Lillestrøm Kulturhus den 9. september før forestillingen skal reise landet rundt. - Vi har allerede booket 15 byer og får flere byer fortløpende, sier produsent i Thalia Teater Bjørn Heiseldal. Han legger til: Hulemannen har gått sin seiersgang med over 300 spilte forestillinger siden premieren 2001. Vi gleder oss til å sende ut PAPPA! som er en forestilling for alle som har barn, venter barn, vurderer å få barn, eller som for lengst er ferdig med bleieskift og våkennetter. Med andre ord, en forestilling for alle som ønsker seg en god latter.

Om Sven Nordin
Sven Nordin (1957) er kjent fra både teaterscenen, fjernsyn og filmlerretet. Han ble for alvor kjent for det norske publikummet gjennom sin rolle som Nils i komiserien Mot i brøstet, og i Elling filmene hvor han spilte Kjell Bjarne. Den prisberømte skupspilleren har spilt i en rekke teaterstykker som Brand og Markens Grøde, i filmer som Suffløsen (1999), Jeg er Dina (2002) og Folk flest bor i Kina (2002). Nordin har den mannlige hovedrollen i Jens Liens nye spillefilm Teori & praksis som har premiere til neste år og blir også å se i den nye spillefilmen til Petter Næss, Maskeblomstfamilien.
I fjor ble han utnevnt til ridder av 1. Klasse av St. Olavs Orden for hans innsats for norsk film og scenekunst. Sven mottok Hedda prisen og Teaterkritikerprisen for rollen som Isak Sellanrå i 2007.

Sted

Nøtterøy kulturhus

Tinghaugveien 14, Nøtterøy

Powered by Google

Du kan åpne adressen Tinghaugveien 14, Nøtterøy i Google Maps eller Apple Maps programmet.