Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Dansbar country & rock med Oagee

Dansbar country & rock med Oagee

Dansbar country & rock med Oagee

Tider

  • Lørdag 27. august 2011, fra 21:00 til 01:00

Aage Nordheim, eller mest kjent for de fleste som Oagee, er en artist med imponerende fartstid. I mer enn 40 år har han fartet land og strand rundt og underholdt det norske publikum på alt fra store festivalscener med band til mindre puber og restauranter da med sitt "one man band" konsept.
Nordheim startet sin karriere som trommeslager i bandet "The Quinters" helt på begynnelsen av 70 tallet og har senere traktert både bass, gitar, keyboard i forskjellige settinger opp gjennom årene. Han har vært knyttet til Express navnet gjennom mange år via det å være frontfigur i Country Express, Trio Express og Duo Express gjennom det meste av 80 tallet. De siste 20 årene har han for det meste reist rundt som soloartist og fra å ha vært en all-round artist som har syslet med de fleste stilarter har han landet på country og rock med hovedvekt på country.
Nordheim har tre plateutgivelser bak seg, det første "Det ække køntry alt som lukter hest" i 2000. Det andre i 2002 med tittelen " No Back Against The Wall". Begge på eget plateselskap San Eagle Records. I 2008 slapp han albumet " Så Mye Mer" på Grenland Music Production som ble mottatt av anmeldere med alt fra terning-kast 2 til 5. Etter utgivelsen av " No Back…" albumet var han å finne på NRK tvs country jukebox i et halvt års tid med låta " Fra Vaskebrett Til Vaskeball". Han gjorde seg også bemerket med låta " Avgiftsblues" på både NRK radio og på Kanal 24 hvor låta ble gitt oppmerksomhet gjennom et helt år.
Nordheim har gjennom flere år jobbet opp mot utlandet med sin musikk og har på grunn av dette arbeidet opp-nådd å bli en av de mest spilte norske countryartister på radiostasjoner verden over med flere gode plasseringer på nasjonale Top 10 lister. I 2009 ble han tildelt Internet Gold av det tyske dj-forbundet for mange ukers første plass på en av de tyske chart-breaker listene.
Selv mener han at høydepunktet i hans karriere var i 2009 da han ble invitert over til Nashville av ingen ringere en bandet til Waylon Jennings for å gjøre det første offisielle tribute to Waylon Jennings albumet med hans besetning . Dette kom til etter at Nordheim hadde imponert Waylons mannskap med låta "Out Of Range" som han hadde skrevet som en hyllest til Waylon's outlawstil på albumet "No Back Against The Wall. Det hører med til historien at innspillingen dessverre aldri ble en realitet på grunn av kontrakbrudd fra produsentens side men til tross for dette ruver annerkjennelsen ganske høyt sier Nordheim om saken.
Nordheim har aldri søkt offentlighetens lys gjennom media for oppmerksomhetens skyld og er derfor kanskje ikke så godt kjent av de store publikumsmassene i Norge. Hans hovedfokus har alltid vært scenekanten, gode opptredender og nærkontakt med sitt publikum fremfor å nå publikum gjennom plateinnspillinger og media-dekning. Dette har resultert i en sakte men stadig voksende tilhengerskare opp gjennom årene. Som publikum forlater man ikke en opptreden med Oagee med en følelse av å ikke ha blitt traktert på best mulig måte

Kontakt

Inger-Anne Jørgensen
ger.anne@hotmail.com
91737002

Sted

Furustrand Camping

Tareveien 11, 3150 Tønsberg, Tolvsrød

Powered by Google

Du kan åpne adressen Tareveien 11, 3150 Tønsberg, Tolvsrød i Google Maps eller Apple Maps programmet.