Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Nøtterøy - Follo

Nøtterøy - Follo

Tider

  • Søndag 14. februar 2016, fra 18:00

Billetter

Gratis

Etter en god kamp mot Sandnes, hadde vi forhåpninger om å vise frem enda mer av det vi vet bor i laget i kampen mot St. Halvard på søndag. Men vi klarte ikke å skape nok trykk forover, i tillegg til at vi sløste bort mange av de gode sjansene vi klarte å spille oss til. Dette førte igjen til mange kontringsmål for St. Halvard. De var hurtige, og det fikk vi dessverre smertelig erfare.

Siden sist har vi fått inn Sebastian Mårtensson på utlån fra Falk. Han fikk mye spilletid mot St. Halvard og viste seg frem fra en positiv side. Og etter hvert som han blir mer kjent og samspilt med de andre gutta, kan han bli god å ha i sesongavslutningen. For det er dessverre et faktum at vi nå er på nedrykksplass. Og vi har to vanskelig kamper foran oss mot hhv Follo på søndag og Sandefjord to uker senere. Begge disse lagene kjemper om opprykksplass hvilket gjør motstanden enda tøffere.

Men, vi tar en kamp og motstander av gangen. På søndag er det Follo som besøker Nøtterøyhallen, og siden vi er i hver vår ende av tabellen, er de favoritter i denne kampen. Samtidig vet vi også at vi kan spille god håndball, og at vi både kan slå og spille jevnt mot gode lag.

Follo kommer fra et knepent ettmålstap mot serieleder Falk, og har etter nyttår også tremålsseire mot hhv Viking TIF, Fjellhammer og Kristiansand og et tap mot Lillestrøm. Så det er ingen umulig oppgave, men det krever fokus og maksimal innsats av hele laget.

VI SKAL VISE AT VI EIER NØTTERØYHALLEN OG KJEMPE OM HVER ENESTE BALL FOR Å BERGE PLASSEN I 1. DIVISJON!

Med den trofaste støtten fra tribunen, skal vi vise at vi virkelig kan!! Møt opp og skap liv og røre på tribunen. Sammen med dere skal vi berge plassen!

Og du, vi setter stor pris på om du bidrar til å spre det glade kampbudskapet :-)

Sted

Nøtterøyhallen

Grindstuveien 30, Nøtterøy

Powered by Google

Du kan åpne adressen Grindstuveien 30, Nøtterøy i Google Maps eller Apple Maps programmet.