Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Mari Boine

Mari Boine

Mari Boine - 23:00 Midnattskonsert på fjellet

Tider

  • Lørdag 16. juli 2011, fra 23:00

Billetter

Gratis

Midnattskonsert med Mari Boine -
Fra 23.00 til 00.00 på lørdag 16. juli vil det skapes pur magi på fjellet, og det vil være gratis adgang for alle som vil oppleve noe utenom det vanlige, selv for de uten Slottsfjellbillett.

Sammen med festivalens samarbeidspartner OBOS har vi lyst til å gi Tønsbergs innbyggere og alle som er på festivalen en unik opplevelse etter ordinær festivalslutt på Kastellscenen, øverst oppe på fjellet.

Mari Boine er en av Norges fremste og mest særegne artister og når over et bredt spekter. Hun har fans i alle leire, og likes av både unge hipstere og den eldre garde både her hjemme i Norge og internasjonalt. Hun er spesielt kjent for å ha fornyet joiken og den samiske musikkarven ved å blande den med andre sjangere som rock, jazz og folkemusikalske tradisjoner. Hun har vunnet flere Spellemannspriser og Nordisk Råds musikkpris, og hun ble i 2009 utnevnt til ridder av 1. Klasse av St. Olavs orden for "sitt allsidige kunstneriske virke".

Sammen med folka fra Middelalderfestivalen, som skal stemningssette området under konserten, setter vi oss som mål å skape en helt spesiell atmosfære på toppen av Tønsberg som en verdig avslutning på festivalen.

Om du ikke allerede har Slottsfjellbillett denne dagen, og har lyst til å oppleve Mari Boine live på Slottsfjellet, må du skaffe deg en gratisbillett ifra OBOS sine kontorer i Storgaten 20 i Tønsberg. Merk at det vil være 18-års grense på denne gratiskonserten

Sted

Slottsfjellet

Slottsfjelltårnet, Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen Slottsfjelltårnet, Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.