Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Navigators

Navigators

Baglerscenen: Navigators

Tider

  • Lørdag 17. juli 2010, fra 19:00

Norges nye store rockeband

"En av tiårets beste stemmer er endelig tilbake", skrev Stein Østbø i VG og ga Navigators første singel, Wall Of Stone, en femmer på terningen. Trond Andreassen, tideligere vokalist i Riccochets, har ikke bare stemmen til en Gud, han er også en av Norges råeste frontfigurer. Man får inntrykk av at Trond vrenger ut sjela si når han står på scenen, og det er umulig og ikke la seg rive med.

Det er få norske band som kan vise til en like stor hype som dette bandet. Etter at singelen, Wall Of Sound, kom på radio i November har det stormet rundt bandet. Platekontrakt var allerede i havn før bandet hadde rukket å bli varme i trøya, og de har allerede en imponerende turneliste i sommer. Bandet gleder seg derimot ekstra til å spille på Slottsfjell i følge gitarist Christoffer Skaug

  • Vi gleder oss veldig til å spille på Slottsfjell. Vi har hørt mye bra om festivalen og gleder oss til å stå på scenen med panorama utsikt over Tønsberg by.

I følge bandet kan man forvente seg alt fra honningdryppende ballader, til støvete psykidelisk country og skrikende primale rockelåter når de skal spille på Slottsfjell til sommern.

Ved siden av Trond Andreassen består bandet av Espen Holtan på bass, Sven Poppe jr. på piano & keyboards, svenske Johan Edvardson på trommer, Magnus Abelsen på gitar & kor og Christoffer Skaug på gitar.

Albumet kommer i butikken 22 februar

Sted

Slottsfjell