Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Numa Edema

Numa Edema

Bildet er hentet fra Facebook-arrangementet.

Tider

  • Lørdag 16. juli 2016, fra 21:00

Billetter

Nettkjøp

Den norske artisten Numa Edema gikk med sin debutsingel «Delta Man» rett inn på A-listen hos NRK P1. Den 15. januar slapp han sitt første album, og samme helg så du han også live i sesongåpningen til NRK Lindmo.

Da Numa i 2015 ble presentert for første gang, så var det mange som lot seg imponere. En solid, trygg og fiks ferdig utviklet artist på 30 år som dukket opp ut av det blå. På et snaut halvår har han gått fra å være totalt ukjent til å bli en radioyndling med svært lovende utsikter.

Siden slippet av førstesingelen «Delta Man» har Numa bl.a. gjestet Nitimen på P1 og spilt live hos TV2 God Morgen Norge. Hans låt «Hourglass» er blitt remixet av Trond Bersu fra Highasakite og han har dessuten bidratt på ny låt og musikkvideo sammen med Ylvis brødrene. Men det som kanskje har betydd mest for Numa så langt, var da han i desember ble booket inn for å holde privat konsert for vinnerne av Nobel Peace Prize. Han spilte også på den direktesendte medaljeseremonien til herrenes stafett under Ski VM i Kollen på Universitetsplassen foran 30.000 publikummere.

Nå er Numa klar for å dele med oss på Gamle Ormelet, og han er spent på hvordan publikum vil ta imot hans debutalbum «The Hourglass».

Platen er i sin helhet produsert av Nils Wingerei. Alle låter skrevet av Numa Edema og Nils Wingerei. Tilgjengelig digitalt/cd/vinyl.

Vi gleder oss stort til å få Numa hit til Gamle Ormelet.

Sted

Gamle Ormelet - Tjøme Kunst og Kultursenter

Fagerheimveien 58, 3145 Tjøme

Powered by Google

Du kan åpne adressen Fagerheimveien 58, 3145 Tjøme i Google Maps eller Apple Maps programmet.