Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Kajakkurs

Kajakkurs

Tider

  • Søndag 22. juni 2014, fra 14:30

Billetter

Gratis

Velkommen til kajakkurs for nybegynnere!

Engø Gård inviterer i samarbeid med Olympia Sport til et kajakkurs av de sjeldne. I løpet av et døgn får du grunnleggende kjennskap til kajakkpadling, sikkerhet og padleglede i kombinasjon med gode opplevelser på Engø Gård.

Kurset starter søndag kl. 14.30 etter valgfri lunch. Da ligger kajakkene klare og venter på deltakerne, som får prøve seg i vannet allerede etter 20 minutter. Etter en tur i Tjømeskjærgården, avsluttes dagens kurs med selvberging og kameratredning.

På kvelden samles deltakerne i restauranten til en 4-retters middag som avsluttes med bålkaffe ved vannet og grilling av hjemmelagede marshmallows.

Mandag er det lagt opp til en kort repetisjon etter frokost, før alle setter seg i båtene og padler en lengre tur i skjærgården. Underveis stopper de og koser seg med medbragt niste fra Engø.

Det er lagt opp til maksimum 12 deltakere, og Olympia Sport stiller med dyktige og erfarne kursledere som alltid setter sikkerhet først.

Fra 3 345,- per person inkluderer kajakkurs begge dager, 4-retters middag, bålkaffe, overnatting, frokost og niste mandag.

Sted

Engø Gård

Gamle Engøvei 25, Tjøme

Powered by Google

Du kan åpne adressen Gamle Engøvei 25, Tjøme i Google Maps eller Apple Maps programmet.