Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Kårner Kafé

Kårner Kafé

Bildet er hentet fra Facebook-arrangementet.

Tider

  • Tirsdag 11. juli 2017, fra 17:30

Billetter

Nettkjøp

Ingvar Hovland og Lars Martin Myhre står bak en rekke låter i ”den norske sangboka”, enten sammen, eller i samarbeid med andre(Vamp, Odd Børretzen osv). De står bak låter som ”Månemannen”, ”På bredden”, ”Noen ganger er det all right”, ”Måkene”, ”Vintersang”, ”Trøstesang”, ”Hun lignet på en som var pen” og mange, mange andre.

I konsert-forestillingen/kabareten ”Kårner Kafe” presenterer Lars Martin Myhre og Ingvar Hovland oss for sitt eget, lille univers skapt omkring en særdeles brun kneipe beliggende på et hjørne et eller annet sted i kongeriket Norge.

Her møter vi en del av stamgjestene; et rufsete og slitent klientell – men tidvis likevel med adskillig livsvilje. ”Kongen på haugen” er den lett kriminelle og tungt arbeidsskye Frivoll. Der andre strør om seg med livsmotto som ”Grip dagen!”, er Frivoll mer for å ”ta kvelden”.

Vi møter Josse, en gang i tiden kjent som presten Johannes, dikteren Fred, den konkursrammede Direktøren, den havarerte Chiefen og deres alles Britta Blomme. Over dem alle våker stedets innehaver, Erna, med et omsorgsfullt blikk og en stor romslighet – både i forhold til sine gjester og til skjenkeloven.

Myhre og Hovland tar oss med på Kårner Kafe og presenterer oss for stamgjestenes sorger og gleder med varme og humor og uten moralsk pekefinger – i salig Bellmanns ånd, men anno vårt eget århundre. Mange av låtene i ”Kårner Kafe” er også spilt inn på Lars Martins soloplater.

Sted

Galeiscenen

Fredriksvern Verft, Larvik

Powered by Google

Du kan åpne adressen Fredriksvern Verft, Larvik i Google Maps eller Apple Maps programmet.